Sport

Komentari 114

Ivošević i Franković žestoko su komentirali penal: Nije nam dopušteno; Sudačka mafija!

Ivošević i Franković žestoko su komentirali penal: Nije nam dopušteno; Sudačka mafija!

Dogradonačelnik Splita i gradonačelnik Dubrovnika sasuli su paljbu po sudačkoj organizaciji nakon nedosuđenog penala za Hajduk protiv Lokomotive

Sporna situacija s kraja utakmice Lokomotive i Hajduka (3-3) digla je prašinu na društvenim mrežama. S pravom jer, priznao je to i šef sudačke komisije Bruno Marić u razgovoru za 24sata, Hajduku nisu dosudili čisti penal zbog igranja rukom Branimira Cipetića.

Tihomir Pejin bio je u komunikaciji s VAR sobom, gdje su sjedili Zdenko Lovrić i Miro Grgić. Oni nisu pozvali glavnog suca ni da još jednom pogleda situaciju na monitoru kraj terena.

- Da, to je bio penal, suci su pogriješili. Možda ni oni nisu bili posve sigurni, vidjeli sasvim jasno. Ali pogriješili su, morali su ga pozvati da zajedno procijene situaciju. Jer, ponavljam, penal je bio. Sasvim sigurno će dobiti negativne ocjene - rekao nam je Marić.

Spornu situaciju možete pogledati OVDJE.

Dogradonačelnik Splita Bojan Ivošević (31) objavio je na Facebooku gif sporne situacije uz ljutiti komentar:

"Premalo Maleša, previše Širića, Djedovića, Vekića... #Respect Bit ćemo makar nam nije dopušteno!"

Oglasio se i Mato Franković (39), HDZ-ov gradonačelnik Dubrovnika. Ni on nije imao lijepe riječi o sucima. Uz Marićeve izjave kako teorije zavjere nisu potrebne zbog nedosuđenog penala, napisao je:

"I opet je Hajduk žrtva slobodno i bez ustezanja ću reći sudačke MAFIJE do kada više."

POGLEDAJTE BORBU VEČERI FNC-a 4: IVAN ERSLAN VS HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN 

Najčitaniji članci