Obavijesti

Sport

Komentari 53

Izvanredna presica u Bayernu! Treba li se Niko Kovač brinuti?

Izvanredna presica u Bayernu! Treba li se Niko Kovač brinuti?
6

Bayern München je za petak preko službenih kanala najavio izvanrednu konferenciju za medije pa će tako pred novinare stati Niko Kovač i cijela uprava kluba. Razlog je rezultatska kriza koja potresa klub

VIDEO

Njemački velikan Bayern sazvao je izvanrednu presicu za petak u 12 sati zbog rezultatske krize koja potresa Bayern.

Naime, bavarski ponos je već četiri utakmice u nizu bez pobjede.

U Bundesligi su remizirali s Augsburgom, a gubili su i od Herthe i Borussije Mönchengladbach, dok su u Ligi prvaka odigrali neriješeno s Ajaxom. Zadnju pobjedu su upisali 22.9. protiv Schalkea koji je također u teškoj krizi.

Pred novinare će stati Niko Kovač i cijela uprava kluba.

- Nakon presice u 11 sati, održat će se još jedna u 12 sati, a na njoj će biti Uli Hoeneß, Karl-Heiz Rummenigge i Hasan Salihamidžić - najavili su iz kluba.

Situaciju je prije nekoliko dana pokušao objasniti sam Niko Kovač.

- Znam kako stvari funkcioniraju u nogometu i u Bundesligi. Igrali smo sjajan nogomet u sedam utakmica, sad ne igramo. Isto tako, znam da sam u Bayernu, a vrijeme koje dobijete ovdje nije isto kao u drugim klubovima.Trudimo se, ali ne kao momčad. Moramo biti jedno. Previše individualnih grešaka radimo, a to donosi nemir u momčad. Postoje dobri i loši trenuci, za ovo sam ja odgovoran i moramo se što prije popraviti - rekao je hrvatski strateg.

Osjetio je tada predsjednik Bayerna Uli Hoeness da morao reagirati.

- Čvrsto smo uz Niku, bez obzira što se dogodilo u sljedećim tjednima. On je naš trener i ima našu podršku - rekao je predsjednik Bayerna Uli Hoeness. 

To je bilo prije nekoliko dana, vidjet ćemo što će biti u petak. 

Nije poznato hoće li u klubu treneru Niki Kovaču dati javnu podršku, što je najvjerojatniji scenarij ili će se možda govoriti o novom rješenju na klupi bavarskog giganta. Njemački mediji pišu kako će uprava Bayerna podržati hrvatskog trenera.

No Bayern je u krizi, a podatak da su Hoeneß i Rummenigge zadnji put zajedno pred novinarima bili nakon otkaza Carlu Ancelottiju kad je imenovan Jupp Heynckes, dovoljno govori koliko je alarmantna situacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani