Sport

Komentari 23

Jakobušić s Kustićem, Hajduk se kroz županijski savez želi ponovno uključiti u rad Saveza

Jakobušić s Kustićem, Hajduk se kroz županijski savez želi ponovno uključiti u rad Saveza

Dvojica predsjednika složila su se kako će se sva komunikacija između Saveza i Hajduka odvijati isključivo na relaciji između dva predsjednika

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić ugostio je u sjedištu Saveza predsjednika Hajduka Lukšu Jakobušića, javlja HNS.

Godinu dana nakon sastanka rukovodstva Hajduka i HNS-a, u Zagrebu je održan novi sastanak na kojem je predsjednika Hajduka Lukšu Jakobušića prvi puta ugostio Marijan Kustić, koji je u srpnju preuzeo ulogu predsjednika HNS-a. Dvojica predsjednika razgovarali su o aktualnim i stalnim temama koje se tiču odnosa Saveza i Hajduka.

lukša jakobušić

Istaknuli su kako Hajduk na temelju svog statusa unutar hrvatskog nogometa treba biti uključen u rad komisija i tijela HNS-a te da će Hajduk te pozicije tražiti sukladno važećim procedurama odnosno kroz svoj županijski nogometni savez.

Dvojica predsjednika složila su se kako će se sva komunikacija između Saveza i Hajduka odvijati isključivo na relaciji između dva predsjednika, a prigodu su iskoristili kako bi izrazili čestitke na nedavnim rezultatima hrvatskih reprezentacija odnosno Hajduka, prenosi HNS.

Posjetimo, Jakobušić je prije mjesec dana ponovno naznačio nezadovoljstvo odnosom s HNS-om, izjavivši:

- Nazvao sam Brunu Marića i rekao sam mu da je uspjeh da nemam njegov broj, a njegov je neuspjeh što sam ga nabavio. Ali moj način nije takav, no činjenica da smo vidjeli u prošlosti da klubovi napišu nešto prijeteće, a ne potpišu se oni imenom i prezimenom. Vidjeli smo da dopredsjednici HNS-a smjenjuju druge predsjednike HNS-a. Možemo i mi biti glasni, a ako se mi zaderemo, čut će se. Činjenica da nas nema tamo, ali zauzet ćemo stav jer trebamo biti u tijelima HNS-a, ali ne pod svaku cijenu.

Najčitaniji članci