Sport

Komentari 67

Jandroković je u Beču bodrio rukometaše: Nadamo se zlatu

Jandroković je u Beču bodrio rukometaše: Nadamo se zlatu

Hrvatska rukometna reprezentacija remizirala je sa Španjolskom (22-22) u Beču, a s tribina ih je, uz mnoštvo navijača, bodrio i predsjednik Sabora Gordan Jandroković koji je nekad igrao za mlađe uzraste reprezentacije

Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog sabora zagriženi je navijač hrvatske rukometne reprezentacije, naših 'kauboja'. U srijedu je strastveno navijao na tribinama u Beču na utakmici protiv Španjolske (22-22), a to sve ne čudi ako se zna rukometna povijest predsjednika Sabora.

Naime, njegov otac Zvonko Jandroković kao i stric Željko Jandroković bili su rukometaši „zlatne generacije bjelovarskog rukometa“ koji su 1972. odnijeli europsko zlato. Gordan Jandroković naslijedio je očev talent te je i on igrao za omladinsku rukometnu reprezentaciju Hrvatske.

- Bio sam nešto lošiji od oca i strica, ali sam igrao za omladinsku reprezentaciju- rekao je Jandroković koji je napomenuo da je došao u ime državnog vrha kako bi dao podršku Kaubojima.

- Prije svega moram izraziti veliko zadovoljstvo onim što je ovoga puta hrvatska reprezentacija napravila. Pratim to još dugo, dugo godina od 2003., kada su bili svjetski prvaci, imaju jedan nevjerojatan identitet, mi se, ako se uspoređujemo s najvećim rukometnim nacijama, u samom smo vrhu. Nadamo se zlatu - rekao je Jandroković.

Podsjećamo, Hrvatska u polufinalu Europskog prvenstva igra protiv Norveške i to u petak, 24. siječnja, najvjerojatnije s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Najčitaniji članci