Obavijesti

Sport

Komentari 2

Jedino oni ovo rade na svijetu: Svaku utakmicu novi kapetan...

Jedino oni ovo rade na svijetu: Svaku utakmicu novi kapetan...
1

Tite smatra kako u svojoj momčadi ima niz autoritativnih igrača, uostalom, tu su zvijezde poput Neymara, Coutinha i Marcela, igrača koji bi trebali moći odgovoriti tim zahtjevima

VIDEO

Brazilci su na ovom Mundijalu unikatni po jednoj stvari - svaku utakmicu imaju različitog kapetana. U prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske u Liverpoolu traku je nosio napadač Gabriel Jesus da bi se novo pravilo nastavilo i u tri utakmice u Rusiji.

Brazilci s dva komada poslali Srbe doma, Švicarci idu dalje
Brazilci  s dva komada poslali Srbe doma, Švicarci idu dalje

Protiv Švicarske kapetan je bio lijevi bek Marcelo, na Kostarikance su istrčali s lijevim stoperom Thiagom Silvom kao vođom, a protiv Srba čast je pripala desnom stoperu Joau Mirandi.

Tim slijedom Brazil će u osmini finala dobiti i četvrtog kapetana, protiv Meksika traka oko ruke ide desnom beku Fagneru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

To pravilo uveo je izbornik Tite (57) baš uoči meča s Hrvatskom. On je uveo praksu rotacije kapetanske trake nakon ozljede Danija Alvesa.

- Dani je bio naš kapetan, ali zadržat ćemo rotaciju. Najiskusniji i oni koji su 'testirani', najčešće će biti kapetani - rekao je Tite pa je za utakmicu s Hrvatskom za kapetana odredio Gabriela Jesusa što je ovog iznenadilo.

- Bio sam dosta iznenađen, ali s Titeom je tako. Svatko mora imati liderske osobine i biti vođa u Seleçau. Traku sam prihvatio mirno iako, ponavljam, jako me iznenadilo - rekao je Jesus uoči te utakmice.

Tite smatra kako u svojoj momčadi ima niz autoritativnih igrača, uostalom, tu su zvijezde poput Neymara, Coutinha i Marcela, igrača koji bi trebali moći odgovoriti tim zahtjevima.

Ostaje za ispratiti hoće li veliku odgovornost povjeriti naknadnom rješenju, Fagneru (29), koji je baš zbog otpadanja Danija Alvesa dobio poziv kojeg je dočekao - u suzama!

Fagner je igrač brazilskog Corinthiansa, daleko od statusa nedodirljivih i već testiranih kapetana.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske