Sport

Komentari 16

'Jedva čekam vidjeti navijače na Maksimiru, to je ostvarenje sna'

'Jedva čekam vidjeti navijače na Maksimiru, to je ostvarenje sna'

Nakon pobjede u Varaždinu i poraza od Lokomotive osjetio sam obje strane kao Dinamov trener i znam što nosi ta funkcija te sam spreman na to, rekao je Igor Jovićević uoči gostovanja Slaven Belupa

Jedna pobjeda i jedan poraz učinak je Igora Jovićevića u prve dvije utakmice na Dinamovoj klupi. Zagrepčani su pobijedili Varaždin pa izgubili od Lokomotive. Što donosi srijeda i Slaven Belupo na Maksimiru (18:55)?

POGLEDAJTE VIDEO: Igor Jovićević pred novinarima

- Činjenica je da Slaven već može uigravati momčad za novu sezonu. Jako su dobri, igraju specifičnih 3-5-2, vrlo okomiti, koriste Jeffrena i Krstanovića u napadu, imaju radni vezni red, kompaktnu obranu s ofenzivnim bekovima Godom i Bogojevićem... Imaju glavu i rep i za oko su dosta lijepa i tvrda momčad i očekujem zahtjevnu utakmicu na Maksimiru.

Nakon dugo vremena opet Maksimiru s navijačima.

- To je nešto što će nam biti vjetar u leđa i jedva čekam da vidim navijače na tribinama. To je još jedno ostvarenje sna - rekao je Jovićević.

- Nakon pobjede u Varaždinu i poraza od Lokomotive osjetio sam obje strane kao Dinamov trener i znam što nosi ta funkcija te sam spreman na to. Imam iza sebe godina rada i vjerujem u sebe i momčad koja je inteligentna i brzo shvaća zahtjeve. Uvijek sam bio uspješan i ne vjerujem da će sada biti problema s ovom situacijom. Siguran sam u uspjeh koji sam ostvario prošle godine.

Maksimirski istok neće se otvarati za utakmicu Dinamo - Slaven Belupo, ali to ne znači da još neupotrebljiv. Naime, predstavnici Grada još će neko vrijeme pregledavati istočnu tribinu maksimirskog stadiona i za 10-15 dana trebalo bi se i konačno znati je li ta tribina do daljnjega izvan upotrebe. Stoga će Dinamo otvoriti 30 posto kapaciteta zapada, sjevera i juga.

Najčitaniji članci