Obavijesti

Sport

Komentari 21

Jones provocira Cormiera: Hej, tatica se vratio, dođi po pojas

Jones provocira Cormiera: Hej, tatica se vratio, dođi po pojas
1

Mislim, sranje, pa i trebao je pobijediti. Frajer uvijek ima prednost i prije nego borba započne, napisao je Cormier misleći na Jonesa i njegova padanja na doping testovima...

VIDEO

Jon Jones je s lakoćom pobijedio Gustafssona i vratio ono što mu pripada, pojas poluteške kategorije. Cormier i Jones već danima ratuju preko društvenih mreža, a DC nije propustio iskomentirati njegovu pobjedu.

- Mislim, sranje, pa i trebao je pobijediti. Frajer uvijek ima prednost i prije nego borba započne - napisao je Cormier misleći na Jonesa i njegova padanja na doping testovima.

MMA: UFC 232-Jones vs Gustafsson

Jon je nakon pobjede iskoristio priliku pozvati Cormiera na treći njihov okršaj. U prethodna dva je aktualni prvak poluteške kategorije bez problema slavio, no pojas mu je oba puta oduzet zbog pada na doping testu.

Prvak se vratio! Jones razbio Gustafssona i osvojio naslov...
Prvak se vratio! Jones razbio Gustafssona i osvojio naslov...

- Postoji netko tko se naziva dvostrukim prvakom. Tko još odbaci pojas samo zato jer sam se vratio? Tatica se vratio DC. Dođi po svoj pojas - rekao je Jones Cormieru.

Nakon uvjerljive pobjede, borba između njih dvojice je sve bliže, no problem je taj što se Cormier bori u teškoj kategoriji gdje drži pojas, a Jones ne želi tamo. Jedini izbor je skidanje kilograma kod Cormiera što je realan scenarij.

Naime, u razgovoru nakon borbe između Joea Rogana i Dominicka Cruza, Cruz je otkrio kako mu je Cormier poslao da će se boriti ukoliko UFC bude redovito provodio doping testove tijekom priprema za borbu.

UFC i Dana White zazivaju borbu između njih dvojice jer im njihova netrpeljivost može donijeti ogromne novce. A i oni bi fino zaradili. Stoga je za očekivati da će Dana napraviti sve što je u njegovoj moći da ih nagovori na treću bitku.

- Mislim da se Cormier neće povući u trećem mjesecu. On će odraditi još nekoliko borbi. Vjerujem da želi Jonesa još jednom u oktogonu. Kada nekoga toliko mrzite, kao što se njih dvojica mrze, naravno da žele jedan drugog u kavezu - rekao je Dana White.

MMA: UFC 232-Jones vs Gustafsson

Je*i se, narkomančino!

Jones i Gustaffson trebali su se boriti u Las Vegasu, ali Atletska komisija Nevade nije dala dozvolu Jonesu, kojem su u krvi (opet) pronašli tragove zabranjene supstance.

UFC i USADA stali su u obranu Jonesa i tvrdili su kako su tri tragovi zanemarivi te da se radi o tragovima spojeva koji su ostali u Jonesovoj krvi nakon pada na dopinškom testu prošle godine, za što je Jones odradio kaznu.

UFC je cijelu priredbu morao preseliti u Los Angeles.

Mnogi su bili ogorčeni, među njima i Daniel Cormier, aktualni prvak teške kategorije UFC-a koji je u karijeri izgubio dvaput, oba puta od Jona Jonesa s tim da se posljednji poraz ne računa jer je Jones bio dopingiran.

- Ponovno pozitivan, mrvica turinabola. I to ostane u tijelu 18 mjeseci? Pa to je nevjerojatno - komentirao je tada Cormier.

- Mogao bih ti opaliti ženu po guzici i ti doslovno ne bi mogao ništa učiniti. Ti si moja ku*a i to se nikad neće promijeniti - odgovorio je Jones.

- Ne bi ti mogao ništa napraviti steroidima našpricana narkomančino. Ja tvoju ženu nikad ne bih dirao po ravnoj guzici. Je*i se, narkomanska varalice - bio je odgovor Daniela Cormiera.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe