Obavijesti

Sport

Komentari 0

Jotić u Rabotniku: Spreman sam za poziv izbornika Červara

Jotić u Rabotniku: Spreman sam za poziv izbornika Červara
5

Nakon što ga je Lino Červar pozvao na seniorsko Svjetsko prvenstvo, porasla je zainteresiranost za mladog Lovru Jotića. Nakon danskog i hrvatskog, potpisao je za klub iz Sjeverne Makedonije

VIDEO

Hrvatski rukometni reprezentativac Lovro Jotić (24) potpisao je za klub iz Sjeverne Makednije, Eurofarm Rabotnik iz Bitolja. 

Mladi Jotić već je imao iskustva igranja na velikim utakmicama. U PPD Zagrebu dobio je minute i u Ligi prvaka, a s "plinarima" je osvojio i ovogodišnju titulu prvaka države. Ligu prvaka igrao je i s danskim Aalborgom, a sve češće igra i za hrvatsku A reprezentaciju.

Posljednje veliko natjecanje na kojem im se pridružio bilo je Svjetsko prvenstvo 2019. održano u Njemačkoj i Danskoj gdje je Hrvatska nakon poraza od Švedske završila na šestom mjestu. Lino Červar pozvao ga je da zamijeni ozlijeđenog Cindrića pa je Jotić zaigrao u pobjedi protiv Francuske i porazu od Šveđana.

Jotić je za 24 sata prokomentirao svoj prelazak u Rabotnik:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sve se zapravo dogodilo vrlo brzo. Sa Zagrebom sam napravio sporazumni raskid ugovora te se u priču upleo Rabotnik koji sada stvara jednu jako pozitivnu priču - započeo je Lovro pa nastavio:

- Vlasnik Rabotnika želi ulagati u ovaj klub, stvara čvrstu momčad koja će moći parirati i tamošnjim velikanima poput Vardara, a dobili su pozivnicu za Ligu prvaka. Kada sam razmislio shvatio sam da bi taj prelazak bio dobar korak u mojoj karijeri  i da mogu pomoći u stvaranju te priče.

Prije početka novog poglavlja njegove karijere, Jotić se odmara u Parizu:

-Trenutno sam tu s društvom, a kasnije ću posjetiti i hrvatsku obalu. Pripreme s klubom počinju nam 22. srpnja što mi daje dovoljno vremena da se adaptiram na sve. 

Osim Rabotnika, uskoro je na rasporedu i novo Europsko prvenstvo u rukometu koje će se ove zime igrati u tri države (Austriji, Norveškoj i Švedskoj) od 10. do 26. siječnja, a Hrvatska će prvi krug igrati u Austriji u skupini A.

- Reprezentacija mi je iznad svega. Ona je najljepše iskustvo za svakoga igrača pa tako i za mene. Naravno da se nadam da ću biti na popisu izbornika Červara, no o tome odlučuje samo on. Ja ću se reprezentaciji uvijek odazvati i za nju dati sve od sebe.

Legendarno krilo 'kauboja' se oprostilo: Morao je doći kraj...
Legendarno krilo 'kauboja' se oprostilo: Morao je doći kraj...

Eurofarm Rabotnik je u svlačionicu, prije hrvatskog srednjeg vanjskog, doveo i Nikolu Mitrevskog, Martina Velkovskog, Bojana Madžovskog, Slovenaca Anžea Ratajca i bosanskohercegovačkog igrača Marina Vegara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @lovrojotic23

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu