Obavijesti

Sport

Komentari 41

VIDEO Pogledajte kako je krcat stadion skandirao Modriću. Na noge su se digli i Nizozemci...

VIDEO Pogledajte kako je krcat stadion skandirao Modriću. Na noge su se digli i Nizozemci...

Rekao je da će nakon Lige nacija odlučiti o reprezentativnoj karijeri. U nedjelju će loviti prvi trofej s Hrvatskom, a nadamo se da će i to biti poticaj da nas i na Euru sljedeće godine u Njemačkoj po posljednji put vodi s kapetanskom trakom oko ruke

VIDEO

Navijači svakog kluba ili reprezentacije imaju svog miljenika i najdražeg igrača, no postoji posebna vrsta nogometaša, onih nogometnih umjetnika koji slikaju na terenu. Bez obzira za koga igrali, njima se klanja cijeli svijet. Zbog čiste nogometne klase i veličanstvene karijere.

Pokretanje videa...

Ludnica u Rotterdamu! 'Vatreni' preokrenuli protiv Nizozemske, Dalić ubacio dva asa s klupe 00:34

U takvu listu besmrtnih spada i hrvatski maestro Luka Modrić. Gdje god dođe, izazove oduševljenje navijača. Pa tako i u Nizozemskoj.

Hrvatska je u čudesnoj utakmici pobijedila NIzozemsku 4-2 na krcatom De Kuipu u Rotterdamu i plasirala se u finale Lige nacija gdje će u nedjelju loviti povijesni trofej. Još jednu doktorsku disertaciju večeras je ispisao nevjerojatni Luka Modrić koji je proglašen igračem utakmice.

POGLEDAJTE EMISIJU UŽIVO: SLAVLJE U ROTTERDAMU

U 165. utakmici za reprezentaciju letio je terenom i zabio gol iz penala za konačnih 4-2. Razigravao je suigrače, motivirao ih i gurao kada nije išlo, kao pravi lider. Preorao teren s 37 godina i pokazao mlađima kako se bori za najdraži dres, maestralnim potezima dizao na noge navijače, nizozemske i hrvatske. Takve igrače morate obožavati. Mnogi su došli uživati u njegovim genijalnim potezima i virtuoznosti. Takvih na svijetu je jako malo. Igrači koji pune i stadione protivničkih momčadi.

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija

Znaju i Nizozemci što je nogometno savršenstvo poučeni mnogim veličinama koji su igrali za njihovu domovinu. Cijene i oni klasu neuništivog Luke koji i s 37 godina igra na čudesnoj razini pa su ga počastili ovacijama. Kada je u 115. minuti izašao iz igre, gledatelji su se ustali i ispratili ga gromoglasnim pljeskom. Izraz velikog poštovanja i divljenja. Neki od njih su ga prvi put uživo gledali, a vjerojatno i posljednji.

POGLEDAJTE ATMOSFERU S TRGA U ZAGREBU: 

Video pogledajte OVDJE

Nešto što posljednih godina viđamo na nogometnim stadionima diljem Europe kada god se pojavi Luka. Majstor na čije poteze je teško ostati ravnodušan, a mnogi bi ga još godinama htjeli gledati na terenu. Nažalost, ova predstava jednom će morati završiti, ali dok god možemo, uživajmo u toj magiji. 

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija UEFA Nations League - Semi Final - Netherlands v Croatia

Rekao je da će nakon Lige nacija odlučiti o reprezentativnoj karijeri. U nedjelju će loviti prvi trofej s Hrvatskom, a nadamo se da će i to biti poticaj da nas i na Euru sljedeće godine u Njemačkoj po posljednji put vodi s kapetanskom trakom oko ruke.

Igrač koji je više od nogometaša. Gospodin u kopačkama kojeg ćemo pamtiti kao najvećeg hrvatskog nogometaša u povijesti i jednog od najvećih veznjaka u povijesti ove predivne igre.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 41

VIDEO

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...
NIJE ODUŠEVIO

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...

Najveću ocjenu dobio je Phil Foden, čak 9,5 od mogućih 10. Iza 23-godišnjeg Engleza je sjajna sezona s 19 golova i osam asistencija u 35 utakmica, a proglašen je i najboljim igračem Premier lige
Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...
PROSLAVILI KAKO I SPADA

Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...

Manchester City osvojio je u nedjelju deseti naslov prvaka Engleske, a igrači su jedva dočekali da se opuste i popiju koju čašicu. Proslava je bila u jednom grčkom restoranu