Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Još malo do kraja akcije; Olmo: 'Pomognimo malom Šimunu!'

Nema još puno vremena, akcija za malog Šimuna ide prema kraju te oni koji svojom donacijom žele kupiti dres nekog igrača Dinama i tako pomoći mališanu iz obitelji Stojanović imaju još malo vremena

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL/24sata
2 komentara

U petak završava akcija, pomognimo malom Šimunu! Drago mi je što i najmanji prate nogomet i Dinamo, veseli me što je moj dres zasad na aukciji postigao jednu od najvećih cijena, poručio je Dani Olmo čiji dres dan prije kraja humanitarne akcije "Šimunov korak" drži cijenu od 10.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO

Maleni navijač Dinama Šimun Stojanović (2) trenutno je u Americi te se svakodnevno odlazi na terapije kako bi ojačao mišiće te bio spreman za privikavanje na novu protezu, ali ni tamo nije propustio utakmicu Dinama. Iako njegovi miljenici nisu uspjeli slaviti protiv Atalante (2-0) on ih je vjerno bodrio uz televizijski ekran, a oni na njega nisu zaboravili ni u porazu.

- Stvarno je lijepo kad možemo pomoći. Nama to ništa ne znači praktički, a njima je to na svijetu - rekao nam je Mislav Oršić, nakon poraza od Atalante.

UKLJUČITE SE U AUKCIJU Mali navijač: Šimun iz daleke Amerike pratio Dinamov meč

Kako bi osigurali Šimunu novo ortopedsko pomagalo, dresovi u kojima su Dinamovi igrači nastupali protiv Hajduka, a na kojima je otisnut Vodotoranj u sjećanje na obljetnicu pada Vukovara, stavljeni su na aukciju.

- Neopisivo se osjećam kad vidim da se dresovi tako dobro prodaju i da su ljudi spremni platiti čak 12.000 kuna za dres. Nevjerojatno, rekao je Tomislav Stojanović, tata maloga Šimuna.

ŠIMUNOV KORAK Dinamovci za Šimuna: Njemu taj dres znači sve na svijetu...

Dres o kojemu govori je dres Bruna Petkovića, koji se nalazi na aukciji koju su otvorili Dinamo i 24sata kako bi pomogli dvogodišnjem dječačiću iz Županje kojemu su u rujnu zbog bolesti odrezali nogu. Šimun se sad nalazi u Americi, gdje mu rade protezu koja će mu omogućiti da prohoda. Proteza je iznimno skupa, a prodajom unikatnih dresova s logotipom vukovarskog Vodotornja nastoji se pomoći mališanovoj obitelji da plati ortopedsko pomagalo.

Obitelj Stojanović još ne zna koliko će ortopedsko pomagalo stajati, ali novac će gotovo sigurno imati. Za to se bore Dinamo i 24sata koji su zajedno pokrenuli aukciju s Dinamovim dresovima, a više o tome možete pronaći na portalu aukcije.hr, kojemu zahvaljujemo što su potpomogli ovu akciju. Aukcija traje do petka, odnosno ostalo je još malo vremena.

Naši partneri pišu
Message