Obavijesti

Sport

Komentari 2

Još malo do kraja akcije; Olmo: 'Pomognimo malom Šimunu!'

Još malo do kraja akcije; Olmo: 'Pomognimo malom Šimunu!'
1

Nema još puno vremena, akcija za malog Šimuna ide prema kraju te oni koji svojom donacijom žele kupiti dres nekog igrača Dinama i tako pomoći mališanu iz obitelji Stojanović imaju još malo vremena

VIDEO

U petak završava akcija, pomognimo malom Šimunu! Drago mi je što i najmanji prate nogomet i Dinamo, veseli me što je moj dres zasad na aukciji postigao jednu od najvećih cijena, poručio je Dani Olmo čiji dres dan prije kraja humanitarne akcije "Šimunov korak" drži cijenu od 10.000 kuna.

Pokretanje videa...

Akcija za Šimunov korak 00:08

Maleni navijač Dinama Šimun Stojanović (2) trenutno je u Americi te se svakodnevno odlazi na terapije kako bi ojačao mišiće te bio spreman za privikavanje na novu protezu, ali ni tamo nije propustio utakmicu Dinama. Iako njegovi miljenici nisu uspjeli slaviti protiv Atalante (2-0) on ih je vjerno bodrio uz televizijski ekran, a oni na njega nisu zaboravili ni u porazu.

- Stvarno je lijepo kad možemo pomoći. Nama to ništa ne znači praktički, a njima je to na svijetu - rekao nam je Mislav Oršić, nakon poraza od Atalante.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Mali navijač: Šimun iz daleke Amerike pratio Dinamov meč
Mali navijač: Šimun iz daleke Amerike pratio Dinamov meč

Kako bi osigurali Šimunu novo ortopedsko pomagalo, dresovi u kojima su Dinamovi igrači nastupali protiv Hajduka, a na kojima je otisnut Vodotoranj u sjećanje na obljetnicu pada Vukovara, stavljeni su na aukciju.

- Neopisivo se osjećam kad vidim da se dresovi tako dobro prodaju i da su ljudi spremni platiti čak 12.000 kuna za dres. Nevjerojatno, rekao je Tomislav Stojanović, tata maloga Šimuna.

Dinamovci za Šimuna: Njemu taj dres znači sve na svijetu...
Dinamovci za Šimuna: Njemu taj dres znači sve na svijetu...

Dres o kojemu govori je dres Bruna Petkovića, koji se nalazi na aukciji koju su otvorili Dinamo i 24sata kako bi pomogli dvogodišnjem dječačiću iz Županje kojemu su u rujnu zbog bolesti odrezali nogu. Šimun se sad nalazi u Americi, gdje mu rade protezu koja će mu omogućiti da prohoda. Proteza je iznimno skupa, a prodajom unikatnih dresova s logotipom vukovarskog Vodotornja nastoji se pomoći mališanovoj obitelji da plati ortopedsko pomagalo.

Obitelj Stojanović još ne zna koliko će ortopedsko pomagalo stajati, ali novac će gotovo sigurno imati. Za to se bore Dinamo i 24sata koji su zajedno pokrenuli aukciju s Dinamovim dresovima, a više o tome možete pronaći na portalu aukcije.hr, kojemu zahvaljujemo što su potpomogli ovu akciju. Aukcija traje do petka, odnosno ostalo je još malo vremena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...