Sport

Komentari 16

Jug opet razbio Galatasaray i izborio Final Four Lige prvaka

Jug opet razbio Galatasaray i izborio Final Four Lige prvaka

Visokom 18-3 pobjedom nad turskim Galatasarayem u četvrtfinalnom uzvratu Jug je samo potvrdio plasman na Final Four u Beogradu, kojeg je osigurao u prvoj utakmici

Vaterpolisti Juga izborili su završni turnir (Final Four) Lige prvaka, nakon što su još jednom, ovoga puta u Dubrovniku, razbili turski Galatasaray (18-3).

Baš kao i u prvoj utakmici koja je završila pobjedom u Turskoj 12-5, Jug je ponovno bio neprikosnoven, te je uvjerljivom 18-3 pobjedom izborio Final Four u Beogradu.

Turski se sastav "držao" samo u prvoj četvrtini kada je postigao 66 posto svojih pogodaka na današnjoj utakmici, no nakon toga je ostao na još samo jednom golu u preostale tri četvrtine.

Ivović je postigao četiri pogotka, Bošković tri, Janković, Joković, Azevedo, Marković i Dobud po dva, te Karač jedan. Kod gostiju je Pasković zabio dva i Smith jedan.

Jug će na završnom turniru u Beogradu, koji se održava od 30. svibnja do 1. lipnja, u polufinalu igrati protiv domaćina Partizana, koji je u dvije utakmice prošao ruski Spartak.

Vaterpolska Liga prvaka, četvrtfinale, uzvrat:

Jug - Galatasaray 18-3, prva utakmica: 12-5

Najčitaniji članci