Sport

Komentari 57

Jumbo plakat u Imotskom za zvijer iz Vinjana - Antu Rebića

Jumbo plakat u Imotskom za zvijer iz Vinjana - Antu Rebića

Geni kameni i srce vatreno natpis je ispod fotografije Rebićevog slavlja protiv Argentine, a sve to djelo je 3. imotske bojne 'Imotski sokolovi'. Taj jumbo plakat izgleda moćno, baš kao i Ante na terenu

Poseban jumbo plakat stoji u Imotskom posvećen Anti Rebiću, tamošnjem ponosu, ali i ponosu cijele Hrvatske.

Baš kakav je Ante na terenu, takav je i taj plakat - vatren i moćan!

Geni kameni i srce vatreno natpis je ispod fotografije Rebićevog slavlja protiv Argentine, a sve to djelo je 3. imotske bojne 'Imotski sokolovi'. 

Dječaka koji je prve korake napravio u NK Vinjanima sad traži “pola Europe” - PSG, Tottenham, Manchester United... Cijena će mu trostruko porasti u odnosu na sadašnjih 10 milijuna eura.

Ante na Mundijalu igra fantastičan nogomet i jedan je od naših najboljih igrača. Neuhvatljiv dosad svakom protivniku. Takav je bio i kao dijete.

- Prije se znalo reći: Ante Rebić je Messi iz Vinjana Donjih. Sad da je Messi Rebić iz Rosaria”, dodaje Mićo, koji je među prvima prepoznao njegov potencijal. Nije međutim sve išlo glatko, nikako.

- Mi smo znali njegove kvalitete od malih nogu, ali nisi mogao izaći na kraj s njime! Već s 12 godina nas je zaje...., bio je živo i tvrdoglavo dijete. Zato je uvijek davao sve od sebe i imao je svoj stav - prisjetio se Branislav Škeva Mićo, jedan od onih koji je utjecao na Antin nogometni razvoj od najranijih dana.

Imoćani se, osim Rebićem, mogu pohvaliti i da imaju možda i najljepši stadion u Hrvatskoj. Ako pitate ugledni BBC, reći će vam - ma to je Gospin dolac u Imotskom.

Naime, stadion izgrađen 1989. godine našao se na šestom mjestu izbora najljepših svjetskih stadiona, ispred CenturyLink Fielda (Seattle, SAD), The Floating Stadiuma (Singapur), Hasteinsvollura (Island) i legendarne trkaće staze u Monte Carlu.

A baš jučer na pressici je Ante nasmijao novinare u Sočiju. Sjajno raspoložen upitan je o razlici između sadašnjeg izbornika Zlatka Dalića i Ante Čačića.

- Pa mislim... Ma to treba reći Ivan, ja nisam bio prije u reprezentaciji, ha, ha, ha... - nasmijao je okupljene novinare sjajni ofenzivac Vatrenih koji je procvao pod vodstvom Zlatka Dalića u reprezentaciji te Nike Kovača u Eintracht Frankfurtu.

VIDI OVO! Hrvatska ima drugi najljepši dres na Svjetskom. 

VIDI OVO! Ovo su najljepše navijačice sa Svjetskog prvenstva. 

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Najčitaniji članci