Obavijesti

Sport

Komentari 57

Jumbo plakat u Imotskom za zvijer iz Vinjana - Antu Rebića

Jumbo plakat u Imotskom za zvijer iz Vinjana - Antu Rebića
1

Geni kameni i srce vatreno natpis je ispod fotografije Rebićevog slavlja protiv Argentine, a sve to djelo je 3. imotske bojne 'Imotski sokolovi'. Taj jumbo plakat izgleda moćno, baš kao i Ante na terenu

VIDEO

Poseban jumbo plakat stoji u Imotskom posvećen Anti Rebiću, tamošnjem ponosu, ali i ponosu cijele Hrvatske.

Baš kakav je Ante na terenu, takav je i taj plakat - vatren i moćan!

 

@anterebic 🔥🔥🔥🔥🔥

A post shared by Imotski je više od života (@imocki_je_vise_od_zivota) on

Geni kameni i srce vatreno natpis je ispod fotografije Rebićevog slavlja protiv Argentine, a sve to djelo je 3. imotske bojne 'Imotski sokolovi'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dječaka koji je prve korake napravio u NK Vinjanima sad traži “pola Europe” - PSG, Tottenham, Manchester United... Cijena će mu trostruko porasti u odnosu na sadašnjih 10 milijuna eura.

Ante na Mundijalu igra fantastičan nogomet i jedan je od naših najboljih igrača. Neuhvatljiv dosad svakom protivniku. Takav je bio i kao dijete.

- Prije se znalo reći: Ante Rebić je Messi iz Vinjana Donjih. Sad da je Messi Rebić iz Rosaria”, dodaje Mićo, koji je među prvima prepoznao njegov potencijal. Nije međutim sve išlo glatko, nikako.

- Mi smo znali njegove kvalitete od malih nogu, ali nisi mogao izaći na kraj s njime! Već s 12 godina nas je zaje...., bio je živo i tvrdoglavo dijete. Zato je uvijek davao sve od sebe i imao je svoj stav - prisjetio se Branislav Škeva Mićo, jedan od onih koji je utjecao na Antin nogometni razvoj od najranijih dana.

Priča iz Vinjana: Ante nas je za*ebavao već s 12 godina...
Priča iz Vinjana: Ante nas je za*ebavao već s 12 godina...

Imoćani se, osim Rebićem, mogu pohvaliti i da imaju možda i najljepši stadion u Hrvatskoj. Ako pitate ugledni BBC, reći će vam - ma to je Gospin dolac u Imotskom.

Gastro Gastro

Naime, stadion izgrađen 1989. godine našao se na šestom mjestu izbora najljepših svjetskih stadiona, ispred CenturyLink Fielda (Seattle, SAD), The Floating Stadiuma (Singapur), Hasteinsvollura (Island) i legendarne trkaće staze u Monte Carlu.

Rebić: Razlika Dalića i Čačića? Ha, ha, pa pitajte to Perišića...
Rebić: Razlika Dalića i Čačića? Ha, ha, pa pitajte to Perišića...

A baš jučer na pressici je Ante nasmijao novinare u Sočiju. Sjajno raspoložen upitan je o razlici između sadašnjeg izbornika Zlatka Dalića i Ante Čačića.

- Pa mislim... Ma to treba reći Ivan, ja nisam bio prije u reprezentaciji, ha, ha, ha... - nasmijao je okupljene novinare sjajni ofenzivac Vatrenih koji je procvao pod vodstvom Zlatka Dalića u reprezentaciji te Nike Kovača u Eintracht Frankfurtu.

VIDI OVO! Hrvatska ima drugi najljepši dres na Svjetskom. 

VIDI OVO! Ovo su najljepše navijačice sa Svjetskog prvenstva. 

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske