Obavijesti

Sport

Komentari 57

Evo mene opet: Kruno Jurčić se vraća na klupu "modrih"?!

Evo mene opet: Kruno Jurčić se vraća na klupu "modrih"?!
1

Dinamov izvršni odbor danas u 17 sati trebao bi imenovati Krunu Jurčića za novog trenera. Kruno je Mamićev ljubimac i imenovanje bi trebalo biti samo formalnost...

VIDEO

Vaha, s tobom bih išao svugdje, samo ne u Dinamo, riječi su Krune Jurčića s kojima je prije osam mjeseci odbio biti Halilhodžićev pomoćnik.

Čekao je Gruđanin svoju priliku i odlaskom Vahe ponovo je dobio.

- To su zasad samo nagađanja, ali, znate, Dinamo je Dinamo. Teško je reći ne - rekao je Kruno sinoć u Varaždinu gdje je došao pogledati finale Kupa.

No nije demantirao priče da će ga danas u 17 sati na sastaku Izvršnog odbora imenovati novim trenerom. Kao što nije demantirao ni Zdravko Mamić.

- Imam svog favorita, ali neću reći tko je to - nasmijao se Mamić i dodao:

- Kandidati su Tot, Ivanković i Jurčić.

Mamićev favorit je Kruno, no tvrdi da neće utjecati na mišljenje Izvršnog odbora. Jurčić je nekoliko minuta prije kraja napustio Varaždin, a potom su se spustili njegovi najbliži prijatelji.

- Ma, to vam je gotovo. Uopće ne sumnjam. On će već u petak biti na klupi Dinama - potvrdio nam je jedan od njegovih bliskih prijatelja, s kojim je zajedno gledao utakmicu.

- Napravili smo sjajan posao u posljednja 24 sata. Potpisali smo produljenje s Cufreom, doveli Leku, a nadam se, da će i Šimunić doći. Sve ide kako želimo i vjerujemo u taj iskorak - kaže Mamić.

Prije mjesec dana iz Maksimira se moglo čuti da je Mamić klupu obećao Jurčiću, za kojeg smatra da može odvesti Dinamo do uspjeha u Europi. No teško je reći zašto Zdravko vjeruje treneru pod čijim vodstvom Lokomotiva u šest od sedam utakmica nije zabila gol, formalno ispala iz prve lige, a u Zagrebačkom kupu nije uspjela pobijediti Trešnjevku. Također, Jurčić je u pretkolu Lige prvaka, potpuno promašivši taktiku, izgubio od Salzburga i ispao što je razbjesnilo Dinamove čelnike. U Europskoj ligi nastavio je niz prethodnika i natjecanje završio već u skupini. Protivnci su mu bili Ajax, Anderlecht i Temišvar.

Za vrijeme Jurčićevog prvog mandata pojedini igrači znali su na trening doći pod utjecajem alkohola, no nikada nije bilo kažnjavanja.

No Kruno ima Mamićev glas, a to je u Dinamovoj priči uvijek najvažnije. Uostalom, kad ga je prvi put smjenjivao, Mamić je umalo zaplakao.

- Nikad mi nije bilo tako žao kad sam smijenio trenera kao u Jurčićevom slučaju - rekao je Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!
NOVE ZAVRZLAME

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!

Velimir Zajec i njegovi ljudi vjeruju kako će vrlo brzo 'riješiti' Vlatke Peras, pa onda okrenuti razrješenju Danijela Tomačića i Darka Podnara. Ipak, predsjednica uprave Dinama ima drugačije planove...
VIDEO Vušković se slomio na sudu: 'Život mi je noćna mora, oduzeli su mi jedino što znam!'
SUZE MLADOG NOGOMETAŠA

VIDEO Vušković se slomio na sudu: 'Život mi je noćna mora, oduzeli su mi jedino što znam!'

Rekli su mi da sam pozitivan, mislio sam 'pa nije valjda opet covid'. Policija me čekala u svlačonici, upala mi je u kuću gdje je djevojka bila sama. Ne bih ovo poželio ni najvećem neprijatelju, rekao je Vušković