Sport

Komentari 19

Kako je smijenjen Červar i na papiru 'izbrisan' koordinator, a novu je moć opet dobio - Gobac

Kako je smijenjen Červar i na papiru 'izbrisan' koordinator, a novu je moć opet dobio - Gobac

Ulogu koju je imao koordinator ubuduće će obavljati osoba zadužena za muški rukomet, dopredsjednik Zoran Gobac, rekao je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac

Jednoglasno nije prihvaćeno izvješće gospodina Červara o Svjetskom prvenstvu. Isto tako jednoglasno prihvaćen je njegov prijedlog da novi izbornik bude gospodin Perkovac, a kad je u raspravi bilo evidentno da postojeća suradnja između koordinatora i stručnog stožera nije funkcionirala, došlo se do zaključka da više ne postoji potreba za mjestom koordinatora te je donesena odluka o ukidanju tog mjesta, objasnio je čelni čovjek Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac nakon što je raspušten cijeli stručni stožer hrvatske rukometne reprezentacije na čelu sa sad već bivšim izbornikom Hrvojem Horvatom.

Izabrana su tri dopredsjednika HRS-a, Boris Mesarić kao dopredsjednik zadužen za suradnju s Hrvatskim olimpijskim odborom i drugim sportskim institucijama u Republici Hrvatskoj, Zoran Gobac kao dopredsjednik za mušku reprezentaciju i Krešimir Prosoli kao dopredsjednik za marketing, a jedan od njih imat će i 'dodatnu funkciju'.

- Ulogu koju je imao koordinator ubuduće će obavljati osoba zadužena za muški rukomet, dopredsjednik Zoran Gobac. Takav je prijedlog Line Červara prihvatio i Zoran Gobac te je na prijedlog obojice bilo glasovanje te je na mjesto izbornika muške seniorske rukometne reprezentacije izabran Goran Perkovac - objasnio je Grahovac.

Nakon što nije prihvaćeno Červarovo izvješće o prošlom SP-u, on je 'dobio pedalu', ali i predložio Gopca za 'preuzimanje njegovog mjesta' kao i sudjelovao u glasovanju za novog izbornika pa je nakon toga otišao. Da, zaplet je dosta čudan, a Linina izjava nakon svega 'sad je Zoran Gobac zadovoljan i OK' samo nam objašnjava neke stvari. Nije išlo s trofejnim izbornikom kao osobom koja savjetuje izbornika, a sad pomalo i na papiru sve 'drži'' - Zoran Gobac...

Najčitaniji članci