Sport

Komentari 41

'Kamen, krš i maslinaaa': Ori se pjesma rukometaša uoči finala

'Kamen, krš i maslinaaa': Ori se pjesma rukometaša uoči finala

Dečki su snimili ovu pjesmu, no u svojim redovima imaju suigrača s gitarom pa se zapjevalo i "Sude mi", "Kome bi šumilo more moje sinje" te nezaobilaznu "Morsku vilu". Sjajna atmosfera vlada uoči Njemačke

Hrvatska rukometna reprezentacija do 19 godina plasirala se u finale Europskog prvenstva koje se održava u Lijepoj Našoj! U polufinalu je u bučnoj atmosferi varaždinske Arene slavila protiv Slovenije 26-22 (10-9).

POGLEDAJTE VIDEO: Mladi rukometaši slave ulazak u finale

Iako nam je seniorska reprezentacija u silaznoj putanji već neko vrijeme, za budućnost ne treba brinuti. Sjajni mladi rukometaši su pod izborničkim vodstvom Kreše Ivankovića, Igora Vorija i Ivana Dragića postigli fenomenalan uspjeh, a za zlato se tek treba igrati...

Rukometaši su poznati kao veseljaci pa su nas nebrojeno puta do sada uveseljavale snimke 'Kauboja', zatim i 'Kraljica šoka' pa onda i mladih rukometašica. Ovoga puta u redakciju 24sata stigla je snimka iz busa mladih rukometaša gdje je veselje bilo na vrhuncu.

- Kamen, krš i maslinaaaaa, vino, ganga, Neretva... Sve to ima zemlja taaaa, moja Hercegovinaaaa - orilo se tijekom slavlja nakon velike pobjede protiv Slovenaca.

Dečki su snimili ovu pjesmu, no u svojim redovima imaju suigrača s gitarom pa se zapjevalo i "Sude mi" od Miroslava Škore, "Kome bi šumilo more moje sinje" u izvedbi Mladena Grdovića te nezaobilaznu "Morsku vilu" od Daleke obale.

Hrvatska U19 će u finalu Europskog prvenstva igrati protiv Njemačke, a utakmica je na rasporedu u nedjelju u 17.30 sati. Nijemci su slavili u grupnoj fazi 26-23 pa će ovo biti idealna prilika da se mladi 'Kauboji' pred svojom publikom revanširaju za poraz od prije tri dana pa se sa zlatom oko vrata okite titulom prvaka Europe.