Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
34 komentara

Kaos u Londonu: Noževi i šake letjeli u uličnoj borbi huligana...

Millwall je iz FA Kupa izbacio Everton, a uvertira u taj susret bio je strašan huliganski obračun ispred Surrey Quays stadiona. Letjele su šake, potezali su se noževi, a jedna osoba je ozlijeđena

Foto: screenshot/Twitter
34 komentara

Utakmica FA Kupa između Millwalla i Evertona imala je krvavu uvertiru.

Ispred Surrey Quays stadiona potukle su se navijačke skupine Millwalla i Evertona. Millwallovi 'bushwackersi' nisu mogli odoljeti te su šakama i noževima napali manju skupinu Evertonovih huligana, takozvanih 'cuttersa'.

Nažalost, takve scene mogle su se i očekivati jer Millwallovi navijači već godinama siju strah i trepet po londonskim ulicama, a najveći rivali su im huligani iz West Hama.

Na snimci s nadzornih kamera stadiona vidljivo je kako jedan huligan poteže nož na rivala i zahvaća mu lice, a potom bježi u masu. Policijski službenici na konjima odmah su reagirali i rastavili suprotstavljene strane.

Foto: screenshot/

Glasnogovornik tamošnje policije potvrdio je kako je jedan 20-godišnjak ozlijeđen.

- Oko 16:42 policijski službenici zatekli su veću grupu muškaraca koji su se tukli u Hawkstone Roadu. Jedan muškarac (20) je ozlijeđen i ima porezotinu na licu te je odveden u bolnicu u Južnom Londonu. Njegove ozljede nisu opasne po život. Nije bilo uhićenih.

Millwall je iz FA Kupa izbacio Everton pobjedom 3-2.

 

Naši partneri pišu
Message