Sport

Komentari 11

Kara je razvalio Bjeloruse, ali opet ništa ne bi bilo bez Duleta

Kara je razvalio Bjeloruse, ali opet ništa ne bi bilo bez Duleta

Nakon Crne Gore arhivirana je i Bjelorusija. Beč se može spremati za novu hrvatsku invaziju. Graz je opet živio kockasto, naravno da rukometaši nisu mogli nego oduševiti

Apaurini, normabeli i ostala umirujuća sredstva danas Hrvatima - nisu trebali. Malo za promjenu dobro dođe, je li tako? A doći će svakako i za uštedjeti koju kunu više natankati prijevozna sredstva i prevaliti do Beča, tamo gdje nismo ni sumnjali da će se naši naše rukometno društvo. Bjelorusija je arhivirana, idemo dalje!

Marino Marić 3 (2/2) - realizatorski skromniji nego prije dva dana jer je tek u 2. poluvremenu dobio pravu loptu u ruke, ali odradio onaj nevidljiv posao, kao što su blokovi za Karu, Cindru i ostale.

Domagoj Duvnjak 5 (4/6) - zabio tri gola u 10 minuta, 'ubio' Bjeloruse obranom u pojam pa malo odmorio. Protivnici se približe, on se vrati i opet - nestanu. Još jednom - kapetanski.

Matej Hrstić 2 (0/3) - malo je još stegnut u napadu, ali nije mu ni lako jer malo je lijevo, malo desno, malo na sredini. Kada nadođe, bit će to bolje. Ovo mu je prvi turnir.

Luka Stepančić 4 (5/7) - je li tko vidio Kuleša? Normalno da nije jer ga je Kefa spremio u mali džep. Malo skromniji protiv Crne Gore, ali sada... Baš onakav kakvog ga želimo. Svaki put.

Zlatko Horvat 3 (2/3) - Zlaja je opet odradio svoj posao, ne sa 100 posto kao s Crnom Gorom, ali to, znamo, čuva kada dođu najbolji protivnici. 

Josip Šarac 3 (2/3) - Lino ga opušta zasad samo kada nije drama. Ali može pomoći i kada je drž'-ne daj situacija. 

Igor Karačić 5 - igrač utakmice! Kad se zaleti, malo tko, pa ni Bjelorusi, ne znaju što će. Jedna od njegovih najboljih utakmica za reprezentaciju.

Željko Musa 3 - otišao na predah malo ranije nego inače, ali posve zasluženo. Pa neman od pivota Karaljok kraj njega nije uhvatio ni loptu, kamoli zabio.

Marko Mamić 3 (6/10) - Lino mu zasad ne da previše preko centra, ali onaj posao na našoj polovici odrađuje vrlo dobro. Trebat će nam za kasnije i na protivničkoj. 

Luka Cindrić 3 (3/6) - dogode se takvi dani kada promašite sedmerac pa cijeli gol iz kontre. Što bi se tek Bjelorusima dogodilo da je i on dao što sve može. Još ne treba.

Vlado Matanović 2 (1/2) - promašio sedmerac, ali iskupio se takvim golom da smo na trenutak pomislili da je Stepančić. Nije loše saznanje. 

David Mandić 4 (3/4)- nema prolaza kraj njega i točka. Najbolje je to shvatio Šilovič, koji nije ni pogledao gol kraj našeg Mande. Još pomogao zatvoriti i Karaljoka.

Valentino Ravnić 2 (1/2) - omakla mu se jedna kontra, no iskupio se brzo. Da je malo više igrao, bila bi i ocjena više.

Marin Šipić 3 (1/3) - Marić je danas imao prednost dok je utakmica bila 'živa', a onda u svom stilu razgrtao sve zadnjih 10-ak minuta. Malo je falila realizacija. 

Marin Šego 4 (7 obrana) - pa zašto ga, gospodo Bjelorusi, niste nokautirali ranije? Kako se samo naša međugorska hobotnica razbranila nakon što je dobila loptom u glavu. Čudo jedno.

Matej Ašanin 3 (3 obrane) - riješili smo Bjeloruse na vrijeme pa je dobio 15 minuta da se pokaže. Dvije obrane, bit će dovoljno za samopouzdanje.
 

Najčitaniji članci