Sport

Komentari 1

'Kauboji' se oprostili od Graza: Hvala navijači! Beč, stižemo...

'Kauboji' se oprostili od Graza: Hvala navijači! Beč, stižemo...

Hrvatski rukometaši na društvenim mrežama su se oprostili od Graza u kojemu su ostvarili maksimalan učinak s tri pobjede u prvoj rundi Eura. Osim oproštaja Grazu i najave dolaska Beču, zahvalili su i navijačima...

Gotova je prva runda rukometnog Eura. U Grazu je Hrvatska tri puta nastupala i tri puta slavila. Kapetan Duvnjak je opet 'povukao' kada je bilo gusto, a uz njega i momčad uvijek su bili navijači kojima su i igrači na kraju zahvalili na podršci.

Preko 6000 hrvatskih navijača svih je 60 minuta utakmice iz sveg glasa pjevalo najljepše pjesme našim rukometašima kao zahvalu za pobjede koje im pružaju.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka još su ih u blizini tribina zadržali otprilike 15 minuta. Novinari u mix zoni su se pitali "Gdje su igrači?", a oni su samo htjeli zapljeskati publici koja stalno plješće njima.

Učinili su to i na društvenim mrežama gdje su objavili fotografije s utakmice sa Srbijom uz poruke zadovoljštine. 

- Beč, stižemo! - napisao je Marin Šipić.

- Hvala navijači! - kaže igrač utakmice protiv Srbije, Marin Šego. 

- Hvala Graz! - napisao je sin ljubuškog Izviđača David Mandić.

Podsjetimo, pobjeda nad Crnom Gorom bila je 'škakljiva' prvih 30 minuta, ona protiv Bjelorusije nije bila upitna niti u jednom trenutku, ali zato je na poluvremenu sa Srbijom bilo šokiranih izraza lica navijača 'kauboja'. Srećom, drugo poluvrijeme je opet donijelo potpunu dominaciju Hrvata na terenu, a onda su zajedno s njima do pobjede krenule i tribine.

Najčitaniji članci