Obavijesti

Sport

Komentari 10

'Kažu da smo skloniji Realu, izvukli su i fotke Matea i mene'

'Kažu da smo skloniji Realu, izvukli su i fotke Matea i mene'
1

Uh, kako bi to odjeknulo u svijetu, da Messi i društvo izgube naslov u Granadi, kaže Kelava, golman Granade protiv koje Barcelona u posljednjem kolu treba pobjedu za naslov

VIDEO

Granada ne igra ni za što. Igrači slave izboreni ostanak u ligi posljednja tri dana. A Barcelona igra za sve. Pobjeda joj donosi naslov. Remi ili poraz i ostaje bez njega.

- Ovdje je ludnica. Poklopilo se da Real i Barca igraju protiv Deportiva i nas, momčadi koje su osigurale ostanak u ligi, pa nije utakmica ‘biti ili ne biti’. Ali da vidite kako je ovdje... - javio nam je iz Granade Ivan Kelava.

U prošlom kolu Granada je pobijedila u Sevilli i tako teoretski osigurala ostanak u društvu najboljih.

- Bilo je potrebno da Rayo Vallecano izgubi i Sporting Gijon ili Getafe odigraju neriješeno. I baš se tako poklopilo. Bilo je veliko slavlje, u gradu je bila ludnica. Granada je specifičan grad, ovdje nema puno navijača Barcelone i Real Madrida, ovdje svi navijaju za Granadu. Nogomet je broj jedan sport. Košarkaši su u drugoj ligi. Zapravo, znate što je ovdje jako popularno? Stolni tenis. U Granadi je nekad igrao Vladimir Samsonov, jedan od najboljih stolnotenisača svijeta. I ja sam uživao u njegovim igrama, bio je majstor. E, tada je grad bio lud za "pingaćem" - kaže Kelava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sa suigračima je na “chatu”, u grupi u kojoj je cijela momčad.

- Mediji su već na sto načina povezali nas i Real, insinuiraju da smo skloniji Realu. Pa pišu kako je moj suigrač Javi Marquez nazvao sina Luka, po Modriću, izvadili su fotografije Matea Kovačića i mene dok smo igrali za Dinamo, pa su ‘napali’ neke naše igrače koji su prije igrali za drugu momčad Reala... - opisuje nam Kelava.

Granada je pobjedom u Sevilli osigurala ostanak, no veći motiv od dolaska Barcelone nije potreban.

- Mi već dva dana ne treniramo, slavimo ostanak. Stadion će biti pun, tu nema dvojbe, jer ne dolazi Barca svaki dan. No u Španjolskoj vam je običaj da za utakmice Reala i Barcelone klubovi podižu cijene ulaznica. Tako će ulaznica za susret protiv Barcelone stajati oko 1200 kuna. Stadion prima 22.000, a imamo 12.000 pretplatnika. Ovih 10.000 ulaznica će se prodavati - objasnio je Ivan.

No nije to jedini običaj, što se tiče navijača.

- U prošlom kolu smo mi igrači platili 19 autobusa za odlazak naših navijača u Sevillu. Svaki igrač je dao 100 eura, a predsjednik kluba je dao 22.000 eura kako bi im kupio ulaznice. Navijači su svetinja.

Mateo Kovačić i Kelava nerazdvojni su još od zagrebačkih dana, pa je za očekivati da će malo “nabrijati” suigrače kako bi pokušali otkinuti bod.

- Kova mi je jedan od najboljih prijatelja, s Lukom sam super još iz Dinama. Ali, znate kako je. Ako vas Barcelona načne u drugoj ili trećoj minuti, to obično završava s ‘hasta la vista’. No bila je Barcelona favorit i 2014. godine u Granadi, a znate li kako je prošla? Izgubila je 1-0. Uh, kako bi to odjeknulo u cijelom svijetu, da Messi, Neymar i društvo izgube naslov u Granadi - zaključio je Ivan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu