Sport

Komentari 15

Klasnić opet igra: Zdravlje je super, bez nogometa ne mogu

Klasnić opet igra: Zdravlje je  super, bez nogometa ne mogu

Došli smo se malo družiti i igrati. Izgubili smo 5-0, ali ovi mladi baš grizu, kad smo mi imali 20 godina i mi smo grizli. Uvijek je lijepo doći u Split, rekao je Klasnić koji je igrao na turniru 'Četiri kafića'

Nije samo Niko Kranjčar dobio ovacije na turniru 'Četiri kafića' u Splitu, ovacije je dobio i Ivan Klasnić, koji je također igrao.

Bivši hrvatski reprezentativac posljednjih godina ima velikih zdravstvenih problema zbog transplantacije bubrega.

Prvi bubreg koji je Klasnić dobio bio je majčin, ali tijelo ga je odbacilo nakon nekoliko dana. Očev bubreg trajao je deset godina, do 2017. godine, kada je primio bubreg od donora koji mu nije u krvnom srodstvu.

- Zdravlje je fenomenalno, došli smo se malo družiti i igrati. Izgubili smo 5-0, ali ovi mladi baš grizu, kad smo mi imali 20 godina i mi smo grizli. Uvijek je lijepo doći u Split. Sjećam se navijača kad sam igrao na Poljudu s Werderom, bili su fantastični - rekao je Klasnić i dodao:

- Osjećam se zdrav, zasad je sve u redu. Bez nogometa ne mogu. Ovo što je reprezentacija napravila u Rusiji, ne znam kad ćemo ponoviti. Svaka čast svima, cijelo ljeto smo slavili. Hrvatska je mala zemlja, ali uvijek smo bili dobri u sportu i bit ćemo dobri - rekao je Ivan.

Turnir 4 kafica

Najčitaniji članci