Sport

Komentari 101

Koeman: Ono je bio čisti penal! Zidane: Ne znam kako ćemo završiti sezonu, na izmaku smo

Koeman: Ono je bio čisti penal! Zidane: Ne znam kako ćemo završiti sezonu, na izmaku smo

"Svaki navijač Barcelone mora biti nezadovoljan suđenjem. Ono je bio penal na Braithwaiteu, a nisam zadovoljan ni sudačkom nadoknadom", rekao je nakon utakmice Ronald Koeman

Barcelona je izgubila u 'El Clasicu' protiv Real Madrida pa, znate kako se kaže, tko gubi ima se pravo ljutiti. Ronald Koeman rigao je vatru na suđenje Jesusa Gil Manzana nakon utakmica zbog nedosuđenog penala na Braithwaiteu u 82. minuti.

Lopta je išla prema gol autu kada je Mendy nepotrebno povukao za ruku napadače Barcelone, ali sudac je ocijenio da je to nedovoljno za najstrožu kaznu.

- Ne razumijem zašto u Španjolskoj nema VAR-a. Svaki navijač Barcelone mora biti nezadovoljan suđenjem. Ono je bio penal na Braithwaiteu, a nisam zadovoljan ni sudačkom nadoknadom. Igralo se samo četiri minute, a sudac je tri minute potrošio na zamjenu uređaja na ruci. Moralo se još igrati. Što se same utakmice tiče, nismo bili dobri u prvom poluvremenu, ali smo se digli u nastavku - rekao je Barcelonin trener koji je potom pitao jednog novinara je li po njemu bio penal.

- Sudac je odlučio da nije - odgovorio mu je novinar nakon čega je Koeman ljutito otišao u svlačionicu.

Real Madrid je pobjedom je u 276. najvećem nogometnom derbiju golovima Benzeme i Kroosa zasjeo na vrh La Lige, barem privremeno, pa je Zinedine Zidane imao puno razloga za zadovoljstvo. Jedini gol za goste zabio je Mingueza. Na utakmici se ozlijedio Lucas Vazquez pa se tako nakon Carvajala ozlijedila i njegova polivalentan zamjena.

- Puno je do kraja, ali danas moramo slaviti pa se pošteno odmoriti. Ne znam kako ćemo završiti sezonu, ali trebamo sve. Na izmaku smo snage, imamo problem sa privođenjem utakmica kraju - rekao je Zizou nakon utakmice.

Najčitaniji članci