Obavijesti

Sport

Komentari 29

Kotarski: Dinamo nije odigrao ništa posebno, dali smo mu sve

Kotarski: Dinamo nije odigrao ništa posebno, dali smo mu sve
4

Dinamo je čekao našu grešku, dobro su ulazili u prostor, sve što inače dobro rade. Mi smo bili, evo, ne mogu pronaći riječi, stvarno smo odigrali jako loše. Vjerujem u preokret u uzvratu, rekao je golman PAOK-a

VIDEO

Dinamo je u prvoj utakmici osmine finala Konferencijske lige zahvaljujući Bruni Petkoviću, koji je zabio dva gola, pobijedio PAOK. 'Modri' su time na domaćem terenu osigurali važnu prednost uoči uzvrata koji će se igrati u Grčkoj za tjedan dana (četvrtak, 14. ožujka). Dominik Kotarski (24) odigrao je 15 utakmica za U-21 reprezentaciju Hrvatske, a izbornik Zlatko Dalić priključio ga je na popis reprezentativaca za Winsunited Cup koji će se od 22. do 26. ožujka održati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Kotarski je od ljeta 2022. član PAOK-a, a gol grčkog kluba branio je u 81 utakmici, uključujući i protiv Dinama.

Zagreb: Dinamo i PAOK u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige

- Rekao bih da smo odigrali jako lošu utakmicu. Dinamo je dobro stajao na terenu, ali nije igrao ništa posebno, mi smo im sami dali sve, tako da nemam što pametno reći. Gore od ovoga nismo mogli odigrati. 2-0 je okej, rezultat je i dalje aktivan, sljedeći tjedan igramo kod kuće, tako da moramo odigrati puno bolje.

POGLEDAJTE VIDEO: Dominik Kotarski nakon utakmice s Dinamom

Pokretanje videa...

kotarski izjava 02:48

Kotarski smatra kako je PAOK u nekoliko navrata na utakmici dominirao u posjedu lopte, ali da je Dinamo bio pametno posložen, što mu je omogućilo pobjedu.

Kotarski: 'Ne mogu pronaći riječi'

- Kao što sam rekao, nisu igrali ništa posebno. Čekali su našu grešku, dobro su ulazili u prostor, sve što inače dobro rade. Mi smo bili, evo, ne mogu pronaći riječi, stvarno smo odigrali jako loše. Vjerujem u preokret u uzvratu nadam se tome, znam za što smo sposobni. Vjerujem da ćemo odigrati puno bolje, vjerujem u prolaz, aktivan je rezultat.

Europa Conference League - Round of 16 - First Leg - GNK Dinamo Zagreb v PAOK

Petković je također na Dalićevom popisu i uskoro će se družiti s Kotarskim u reprezentaciji, a u Konferencijskoj ligi mu je zabio dva gola. 

Petković: Moram ovo raditi i češće. Ali jedan-dva gola više neće definirati jesam li bolji...
Petković: Moram ovo raditi i češće. Ali jedan-dva gola više neće definirati jesam li bolji...

- Našao se tamo gdje je trebao, zabio je dva gola, to je ono što treba raditi. Nitko nije odigrao ništa posebno, mi smo sami sebe pobijedili.

Zagreb: Konferencija za medije trenera PAOK-a Razvana Lucescua i Dominika Kotarskog

Kotarski se nakon utakmice pozdravio s donedavnim suigračima iz mlade reprezentacije. To su Mauro Perković, Gabriel Vidović i Moreno Živković.

- Vidjeli smo se, pozdravili se, čestitao sam im. Vidjet ćemo se u uzvratu idući tjedan. 

'Kotarski: Nije mi bilo emotivno na Maksimiru'

Razočaran je rezultatom.

Trener PAOK-a: Dinamo je malo previše slavio. Sretno je dobio
Trener PAOK-a: Dinamo je malo previše slavio. Sretno je dobio

- Rekao sam i prije utakmice da ne vidim direktnog favorita. Razočaran sam nakon rezultata 2-0, očekivali smo puno bolji ishod i htjeli smo pobjedu, ali lopta je okrugla, to je nogomet. Sve je u našim rukama.

Europa Conference League - Group G - Eintracht Frankfurt v PAOK

Nije mu bilo teško igrati pred više od 18.000 ljudi na Maksimiru.

- Bilo je okej. Ne mogu reći da mi je bilo previše emotivno. Profesionalac sam, kada počne utakmica, sve je to normalno - zaključio je Kotarski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem