Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kovač konačno vezao pobjede, Olmo zabio protiv Kramarića! Sudar zasjenila teška ozljeda

Kovač konačno vezao pobjede, Olmo zabio protiv Kramarića! Sudar zasjenila teška ozljeda
7

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić ušao je u igru u 18. minuti zamijenivši ozlijeđenog Promela. Igrač Hoffenheima doživio je tešku ozljedu i morali su ga iznijeti s terena na nosilima

VIDEO

Uz utakmicu više od Union Berlina na prvo mjesto ljestvice Bundeslige došao je Bayern koji je ove subote, u dvoboju 13. kola, pobijedio Herthu u gostima 3-2.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

Svih pet golova postignuto je u prvom poluvremenu, s tim da su Bavarci vodili 3-0 nakon gola Musiale u 12. i potom dva pogotka Choupo-Motinga u 37. i 38. minuti. No, Berlinčani su se brzopotezno vratili u igru s dva gola u završnici prvog dijela, a strijelci su bili Lukebakio i Selke s bijele točke.

Iako je u drugom dijelu bilo dovoljno prilika, na obje strane, da se rezultat promijeni ostalo je 3-2 za Bayern koji ima dva boda više od Uniona koji u nedjelju gostuje u Leverkusenu. Uremović i Šunjić odgledali su ovu utakmicu s domaće klupe za pričuve.

Drugu ligašku pobjedu u nizu ubilježio je Wolfsburg, sastav kojeg vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač. U ovom kolu Wolfsburg je uvjerljivo prošao gostovanje kod Mainza gdje je slavio 3-0. Sve je počelo golom Wimmera u 33. minuti, dok su u nastavku slavlje Wolfsburga potvrdili Arnold u 70. i Baku u 84. minuti.

Josip Brekalo nije zaigrao za Wolfsburg već je ostao na klupi tijekom svih 90 minuta.

Borussia je na domaćem terenu u Dortmundu lako osvojila tri boda protiv Bochuma pobjedom 3-0. Sve je bilo riješeno u prvom poluvremenu kada je Borussia postigla sve pogotke. Dva je dao Moukoko, a jedan Reyna iz jedanaesterca.

Uspješan je gost bio Leipzig koji je slavio kod Hoffenheima 3-1. Igrač utakmice bio je francuski igrač Nkunku koji je zabio dva gola za goste. Priču je u 69. minuti golom za konačan rezultat zaključio Dani Olmo, a jedini je strijelac za domaći sastav bio Rutter.

Joško Gvardiol je odigrao cijelu utakmicu za Leipzig, dok je u 18. minuti u igru za Hoffenheim ušao Andrej Kramarić.

Krama je u igri zamijenio ozlijeđenog Grischu Promela, koji je doživio tešku ozljedu i morali su ga iznijeti s terena.

GER, 1.FBL, TSG 1899 Hoffenheim vs RB Leipzig
GER, 1.FBL, TSG 1899 Hoffenheim vs RB Leipzig GER, 1.FBL, TSG 1899 Hoffenheim vs RB Leipzig

Tri boda je u gostima uhvatio i Eintracht koji je slavio kod Augsburga 2-1 premda je domaćin poveo u prvom napadu na utakmici, a strijelac je bio Berisha. No, u 13. je izjednačio Rode, a u 64. Knauff zabio za slavlje kluba iz Frankfurta. Za Eintracht je Kristijan Jakić odigrao cijelu utakmicu, dok je Hrvoje Smolčić u igru ušao u 64. minuti.

Posljednje dvije utakmice kola se igraju u nedjelju, a sastaju se Bayer - Union Berlin i Freiburg - Koln.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika