Obavijesti

Sport

Komentari 494

Kovač: Ovo je sramota! Penal? Ma bolje da odmah idemo kući

Kovač: Ovo je sramota! Penal? Ma bolje da odmah idemo kući
9

Ako je ono penal, ajmo igrati košarku. Ovo je sramota! Otimačina! Dečki se bore, rade i trude, a onda im dođe ovakav sudac, bijesan je bio hrvatski izbornik Kovač

VIDEO

Ostavili smo odličan dojam. Posložili smo se, dogovorili kako ćemo igrati i sve odradili odlično. Svaka čast dečkima. Ovako se brane hrvatske boje. Ponosan sam na njih. Velika je čast voditi takve igrače, rekao je za kamere HTV-a hrvatski izbornik Niko Kovač nakon poraza od Brazila na otvaranju SP-a u Sao Paulu (3-1).

- Znali smo da će Brazil imati inicijativu. Poklonili smo im nekoliko lopti, to nije bilo dobro. Malo smo došli u probleme, ali zadovoljan sam s igrom - dodao je Niko Kovač.

Hrvatska je povela, Neymar izjednačio, a onda je japanski sudac u drugom dijelu pokrao Hrvatsku dosudivši nepostojeći penal za Brazil.

- Vidio sam na snimci, ako je ono penal, ajmo igrati košarku. Ovo je sramota! Otimačina! Dečki se bore, rade, trude da dođu na SP, odrade priprema, a onda dođe sudac koji uopće nije na tom nivou da odsudi takvu utakmicu. Nikad ne napadam suce, ali morao sam ovo reći. Trebao sam to reći i na "presici" jučer, da ću dobro pratiti što sudac radi - bijesan je bio hrvatski izbornik i nastavio:

- Pravila nisu bila ista za obje momčadi. Ako ovako uđemo u Svjetsko prvenstvo bolje da odemo odmah doma. Nema smisla igrati - kazao je još "vrući" Niko.

- Ako je netko na stadionu vidio penal, neka digne ruku. Ja nisam. Ako tako nastavimo imat ćemo 100 penala na Svjetskom prvenstvu. Nadam se da će suđenje biti bolje, jer ovo je bilo smiješno. Cirkus. Brazil je dovoljno kvalitetan, ne treba mu pomoć suca - dodao je izbornik.

Kad se malo ohladio, najavio je sljedeće utakmice u skupini. "Kockaste" sad čekaju Kamerun i Meksiko.

- Možemo ponoviti dobru igru, vjerujem u svoje dečke. Brazil je "visio", imali smo šanse, a nije lako stvoriti šanse Brazilu. Glavu gore, to sam rekao i dečkima. S ovakvim nogometom imamo šanse za osminu finala. Dečki su malo pali, to je normalno, ali bit će sve ok kad dođemo u hotel - rekao je Niko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 494
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju