Obavijesti

Sport

Komentari 13

Krah ljubavi: Prekinuli su NBA zvijezda i srpska teniska nada

Krah ljubavi: Prekinuli su NBA zvijezda i srpska teniska nada
14

TENISKA NADA I NBA ZVIJEZDA zvuči kao savršen par, no izgleda da ipak nije tako. Naime, Olga Danilović i Bogdan Bogdanović su nakon dvije godine završili svoju romansu...

VIDEO

Mlada teniska nada Srbije Olga Danilović (19) i  NBA košarkaš Bogdan Bogdanović (28) prekinuli su svoju ljubavnu vezu, doznaje srpski portal Blic. Prekid je bio bez velike pompe i daleko od očiju javnosti kao i cijela njihova veza koju su dobro krili praktički više od dvije godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Olga, Donna i Novak u Zadru

Pokretanje videa...

Novak Đoković i Donna Vekić na konceru Gibbonnija na Adria Touru 03:42

Od početka veze nisu htjeli ni potvrditi niti demantirati svoju ljubav, ali bilo je više nego očigledno da su zaljubljeni, sretni i ispunjeni gdje god da ste ih vidjeli u gradu. Kada su to Bogdanove prilike dozvoljavale, vrijeme bi zajedno provodili u Beogradu, a dok je bio u Americi Olga je odlazila kod njega. Svaki slobodan trenutak od sportskih obaveza provodili su skupa. Izgledali su kao skladan par, piše Blic.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
LeBronu se naklonio i Magic: 'Nešto najbolje što sam vidio'
LeBronu se naklonio i Magic: 'Nešto najbolje što sam vidio'

Zapravo, jedina zajednička fotografija Olge i Bogdana u dvije godine koliko su bili zajedno bila je s vjenčanja Jovane Jakšić i Vujadina Jovića, koji su fotografiju objavili na društvenim mrežama. Srpski košarkaški reprezentativac i kći legendarnog srpskog košarkaša Predraga Danilovića bili su na vjenčanju u društvu Vlade Divca i Peđe Stojakovića, kao i Bogdanove sestre Bojane.

Zadar: Teniski turnir Adria tour, egzibicijski meč Olge Danilović i Donne Vekić

Olga je inače kao malena bila balerina, a pažnju u javnosti privlači i svojim besprijekornim izgledom i pristojnošću. Za razliku od mnogih mladih djevojaka, Olga ne izlaže svoje tijelo na društvenim mrežama i pred medijima ne odaje niti malo djetinjast stav prema svijetu i životu. Možda je upravo to privuklo osam godina starijega košarkaša. 

POGLEDAJTE VIDEO: Olga i Donna u Zadru

Final Four Eurolige opet u Kölnu
Final Four Eurolige opet u Kölnu

- Svi su bili iznenađeni kada su saznali da nisu zajedno. Puno su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako od njih ima različita mišljenja za period koji je pred njima. Odlučili su da se u prijateljskom tonu rastanu i da nakon svega ostanu u kontaktu jer imaju veliki broj zajedničkih prijatelja, preko kojih su se inače i upoznali. Svatko je slobodu iskoristio kako bi se posvetio svojim obavezama - rekao je izvor srpskog portala.

Osim toga, Olga razgovarala sa Stefanom Bojićem, teniskim freestylerom, ali na pitanje o Bogdanu nije htjela odgovoriti.  Inače, Bogdan je prije Olge bio u vezi s manekenkom Anjom Škuletić i glumicom Jovanom Stojiljković. Košarkaš zbog pauze u klubu vrijeme provodi u Srbiji jer Sacramento Kingsi nisu prošli u play-off NBA-a.

Navijala za 'vatrene'

Inače, mladoj srpskoj teniskoj nadi uzor je jedino Novak Đoković za kojega kaže da je jako ljubazan i kada se sretnu na turnirima da uvijek popričaju. Družili su se i na Adria Touru, a baš kao i njen uzor Novak i Olga dijeli simpatije prema Hrvatskoj. Tako je u jednom razgovoru potvrdila da je na Svjetskom prvenstvu u nogometu 2018., nakon što je ispala Srbija, navijala za Hrvatsku. 

- Naravno da sam navijala za Hrvatsku! - rekla je. 

Zadar: Novak Đoković uživao na Gibonnijevom koncertu
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...