Sport

Komentari 13

Krah ljubavi: Prekinuli su NBA zvijezda i srpska teniska nada

Krah ljubavi: Prekinuli su NBA zvijezda i srpska teniska nada

TENISKA NADA I NBA ZVIJEZDA zvuči kao savršen par, no izgleda da ipak nije tako. Naime, Olga Danilović i Bogdan Bogdanović su nakon dvije godine završili svoju romansu...

Mlada teniska nada Srbije Olga Danilović (19) i  NBA košarkaš Bogdan Bogdanović (28) prekinuli su svoju ljubavnu vezu, doznaje srpski portal Blic. Prekid je bio bez velike pompe i daleko od očiju javnosti kao i cijela njihova veza koju su dobro krili praktički više od dvije godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Olga, Donna i Novak u Zadru

Od početka veze nisu htjeli ni potvrditi niti demantirati svoju ljubav, ali bilo je više nego očigledno da su zaljubljeni, sretni i ispunjeni gdje god da ste ih vidjeli u gradu. Kada su to Bogdanove prilike dozvoljavale, vrijeme bi zajedno provodili u Beogradu, a dok je bio u Americi Olga je odlazila kod njega. Svaki slobodan trenutak od sportskih obaveza provodili su skupa. Izgledali su kao skladan par, piše Blic.

Zapravo, jedina zajednička fotografija Olge i Bogdana u dvije godine koliko su bili zajedno bila je s vjenčanja Jovane Jakšić i Vujadina Jovića, koji su fotografiju objavili na društvenim mrežama. Srpski košarkaški reprezentativac i kći legendarnog srpskog košarkaša Predraga Danilovića bili su na vjenčanju u društvu Vlade Divca i Peđe Stojakovića, kao i Bogdanove sestre Bojane.

Olga je inače kao malena bila balerina, a pažnju u javnosti privlači i svojim besprijekornim izgledom i pristojnošću. Za razliku od mnogih mladih djevojaka, Olga ne izlaže svoje tijelo na društvenim mrežama i pred medijima ne odaje niti malo djetinjast stav prema svijetu i životu. Možda je upravo to privuklo osam godina starijega košarkaša. 

POGLEDAJTE VIDEO: Olga i Donna u Zadru

- Svi su bili iznenađeni kada su saznali da nisu zajedno. Puno su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako od njih ima različita mišljenja za period koji je pred njima. Odlučili su da se u prijateljskom tonu rastanu i da nakon svega ostanu u kontaktu jer imaju veliki broj zajedničkih prijatelja, preko kojih su se inače i upoznali. Svatko je slobodu iskoristio kako bi se posvetio svojim obavezama - rekao je izvor srpskog portala.

Osim toga, Olga razgovarala sa Stefanom Bojićem, teniskim freestylerom, ali na pitanje o Bogdanu nije htjela odgovoriti.  Inače, Bogdan je prije Olge bio u vezi s manekenkom Anjom Škuletić i glumicom Jovanom Stojiljković. Košarkaš zbog pauze u klubu vrijeme provodi u Srbiji jer Sacramento Kingsi nisu prošli u play-off NBA-a.

Navijala za 'vatrene'

Inače, mladoj srpskoj teniskoj nadi uzor je jedino Novak Đoković za kojega kaže da je jako ljubazan i kada se sretnu na turnirima da uvijek popričaju. Družili su se i na Adria Touru, a baš kao i njen uzor Novak i Olga dijeli simpatije prema Hrvatskoj. Tako je u jednom razgovoru potvrdila da je na Svjetskom prvenstvu u nogometu 2018., nakon što je ispala Srbija, navijala za Hrvatsku. 

- Naravno da sam navijala za Hrvatsku! - rekla je. 

Najčitaniji članci