Sport

Komentari 1

Krama obara vlastiti rekord, a može i zabiti više od Schalkea

Krama obara vlastiti rekord, a može i zabiti više od Schalkea

Hrvatski reprezentativac zabio je 17 golova u prvenstvu, unatoč lošoj sezoni kluba koji trenutačno drži tek 11. mjesto Bundeslige. Ima i gorih, naravno, a i najgorih. Schalke je zabio tek gol više od Kramarića

Schalke igra katastrofalnu sezonu, a već je odavno sigurno kako će nakon 30 godina ispasti iz Bundeslige. Momčad iz Gelsenkirchena ove je sezone od 30 utakmica ostvarila tek dvije pobjede i sedam neriješenih ishoda. Pritom su zabili 18 golova, jedan više od Andreja Kramarića.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Andrejem Kramarićem

Hrvatski reprezentativac koji je ove sezone zabio 17 golova u Bundesligi u subotu može do nevjerojatnog uspjeha. Poravnati se, ali i prestići jedan klub po broju golova. 

GES / Football / SC Freiburg - TSG 1899 Hoffenheim, April 24th, 2021

Više golova na kontu od Schalkea već imaju Lewandowski (36), Haaland, Silva (po 25) i Weghorst (20).

Hoffenheim će od 15.30 ugostiti Schalke, a gol Kramarića u minimalnoj pobjedi (1-0) bi u tom slučaju izjednačio učinak 'vatrenog' i cijele momčadi iz Gelsenkirchena.

GES / Football / SC Freiburg - TSG 1899 Hoffenheim, April 24th, 2021

Kramarić je golom protiv Freiburga u prošlom kolu izjednačio svoj rekord po broju zabijenih golova u sezoni Bundeslige koji je postavio sezone 2018./2019. pa, evo mu prilike da poboljša najbolji učinak budući da je ostalo još pet utakmica do kraja.

Doduše, njegovom klubu i ne ide najbolje vode ove sezone. Nakon prošlogodišnjeg 6. mjesta koje im je i omogućilo nastup u Europskoj ligi ove sezone, ove imaju tek 36 bodova i drže 11. mjesto.

1899 Hoffenheim - Eintracht Frankfurt

Krama je ove godine zabio ukupno 22 gola i upisao četiri asistencije u 31 nastupu.

Najčitaniji članci