Obavijesti

Sport

Komentari 3

Kranjčar želi otići, opet ga se povezuje s Arsenalom

Kranjčar želi otići, opet ga se povezuje s Arsenalom
1

Kranjčar je nedavno izrazio želju za promjenom sredine, a nije dugo trebalo da ga se ponovno poveže s transferom u redove Arsenala

VIDEO

Bude li stigla dobra ponuda, razmišljat ću o odlasku iz Portsmoutha, rekao je Niko Kranjčar prije nekoliko dana, a nedugo potom Daily Mail ponovno ga je povezao s Arsenalom. Taj list piše o obostranoj želji igrača i kluba da dogovore suradnju te očekuju da Niko potpiše za Topnike ne bude li mu ponuđen novi ugovor u Portsmouthu.
- Imam ugovor s Portsmouthom još godinu i pol dana i sretan sam što sam ga u prilici odraditi do kraja. Ali ako uskoro ne potpišem produljenje, klub će me vjerojatno pokušati prodati na ljeto. Razgovarali smo nekoliko puta o novom ugovoru, ali stavili smo sve na čekanje do ljeta - objasnio je Kranjčar i rekao kako je sad koncentriran samo na igru.
- Sada je najvažnije sačuvati Portsmouthu premierligaški status i vidjet ćemo kako će se to odviti. Ako me veći klub želi, možda neki iz engleske velike četvorke ili neki drugi europski, i za pravu ponudu, naravno da bih volio iskoristiti priliku i zaigrati u Ligi prvaka.
Portsmouth se nakon 26 kola nalazi tek na 16. mjestu premierligaške ljestvice, pet bodova iznad zone ispadanja. Ove sezone već su dvaput smijenili trenera, a počeli su prodavati i najveće zvijezde momčadi kao Lassanea Diarru. Smanjivanje ambicija i težnja punjenju klupskog proračuna nešto je što se Kranjčaru ne dopada.
-  Imamo kvalitetne igrače i naše su mogućnosti velike. Ali baš zato moramo zadržati momčad na okupu. Najbolji način da svi ostanu zadovoljni jesu pobjede jer nitko ne voli gubiti - govorio je Niko još u prosincu, no vodstvo kluba njegov apel nije poslušalo.

ARSENAL, ASTON VILLA...
Arsenal je već bio spreman ponuditi između 12-14 milijuna eura za Kranjčara, a u utrku se uključila i Aston Villa, koja se bori za Ligu prvaka. Ostvare li taj plasman, sigurno će pokušati dovesti Niku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!
NOVE ZAVRZLAME

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!

Velimir Zajec i njegovi ljudi vjeruju kako će vrlo brzo 'riješiti' Vlatke Peras, pa onda okrenuti razrješenju Danijela Tomačića i Darka Podnara. Ipak, predsjednica uprave Dinama ima drugačije planove...
VIDEO Vušković se slomio na sudu: 'Život mi je noćna mora, oduzeli su mi jedino što znam!'
SUZE MLADOG NOGOMETAŠA

VIDEO Vušković se slomio na sudu: 'Život mi je noćna mora, oduzeli su mi jedino što znam!'

Rekli su mi da sam pozitivan, mislio sam 'pa nije valjda opet covid'. Policija me čekala u svlačonici, upala mi je u kuću gdje je djevojka bila sama. Ne bih ovo poželio ni najvećem neprijatelju, rekao je Vušković