Obavijesti

Sport

Komentari 16

Krovinović poludio na trenera: 'Ku*vin sin, bolje da sam ostao kod kuće nego dolazio ovdje'

Krovinović poludio na trenera: 'Ku*vin sin, bolje da sam ostao kod kuće nego dolazio ovdje'

Hrvatski nogometaš Filip Krovinović vratio se s posudbe u Benficu, ali sezonu nije startao onako kako je zamislio. Naime, trener ga je cijelu utakmicu držao na klupi zbog čega ga je nazvao 'ku*vinim sinom'. Sada je suspendiran

Na društvenim mrežama pojavila se snimka u kojoj Filip Krovinović (25) brutalno vrijeđa trenera Benfice Jorgea Jesusa. 

Naime, Krovinović je jedini igrač koji nije dobio minutažu u prijateljskoj utakmici koju je Benfica u srijedu igrala protiv Covilhe. 

Krovinovića je trenerova odluka razljutila te je nakon utakmice netko snimio kako na portugalskom razgovara s nepoznatom osobom i žestoko kritizira Jesusa. 

- Zamisli se u mojoj situaciji. Jučer smo imali utakmicu i jedino ja nisam igrao, a igrale su dvije momčadi. Pomoćni trener je upitao Jesusa: "Ulazi li Krovi u igru?'' Odgovorio je: ''Ostaje na klupi i ući će isključivo ozlijedi li se netko. Kurvin sin… Nevjerojatno! Mogao sam ostati kod kuće, a ne dolaziti ovdje - rekao je Krovinović koji je završio na naslovnicama portugalskih medija.

Rangers v Benfica - UEFA Europa League - Group D - Ibrox Stadium

Te riječi došle su i do klupskog vodstva koje je ekspresno suspendiralo Krovinovića iz prve momčadi i samo je pitanje kakva kazna će ga dočekati. Izgleda da je njegova sudbina u Benfici zapečaćena.

Hrvatski nogometaš ne igra za Benficu od 2019. kada je otišao na posudbu kod Bilića u WBA-u, a nakon toga u Nottingham. U portugalski klub stigao je iz  Rio Avea 2017. za 3.5 milijuna eura, dvije godine nakon što je iz Zagreba otišao u Portugal. Za Benficu je odigrao 28 utakmica te je zabio dva gola.