Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Krpamo se, ali kad nam se svi oporave opet ćemo sve gaziti!'

'Krpamo se, ali kad nam se svi oporave opet ćemo sve gaziti!'
3

'Svima je jasno da ćemo kad stanu ti pehovi s ozljedama biti ona moćna Rijeka iz finiša jeseni, a do tada je ovo što nam se događa najbolje opisati sa: krpamo se. A atmosfera u svlačionici i klubu je - fenomenalna'

VIDEO

Nema Hebera, nema Čolaka, Gorgon igra tek oporavljen ili nakon noći s temperaturom 39-40... Rijekina golgeterska priča u tim okolnostima ima samo jedno ime i prezime: Jakov Puljić.

I Puljić je slika Bišćanove Rijeke: 'rinta', bori se, traži prostor, a golovi... Kako-kad. Prema vječnoj definiciji Mate Baturine (vrijedi za nogomet, ali i za život): "Dikod uđe. A dikod ne uđe".

Protiv Hajduka nije ušla. Ni njemu, ni bilo kome drugome.

- Ne mogu biti zadovoljan kad igramo doma, a ne pobijedimo, ali uz sve što nas je snašlo kroz tjedan tih 0:0 na kraju moram prihvatiti kao realan ishod - priča nam Puljić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pripremamo se za Jadranski derbi, a na treningu nas ima 13-14. Od toga pola juniora ili čak kadeta. Na ozljede se nakalemila viroza koja je, kako kaže šef, 'prošla kroz momčad'. Eto tako smo se pripremali za Hajduk.

HNK Rijeka - AC Milan

Ima li kakvih dobrih novosti po tom pitanju?

- A evo vratio se Heber, pomalo trenira... Ma znate što, svima je jasno da ćemo kad stanu ti pehovi s ozljedama biti ona moćna Rijeka iz finiša jeseni, a do tada je ovo što nam se događa najbolje opisati sa: krpamo se. Ali ne damo nikome na sebe, ne priznajemo nikome da je bolji jer mi smo Rijeka. Pa i sad kad imamo ovoliko ozlijeđenih mi smo treći sa samo bodom manje od drugoplasiranog Osijeka.

Bišćan kaže 'Dok su dečki ovako spremni žrtvovati se jedan za drugoga i za Rijeku, ja sam miran bez obzira na sve ozljede i viroze'.

- Istina. Oko nas može biti svašta, ali u svlačionici i u cijelom klubu vrijedi samo jedno: zajedno smo Rijeka! I to sada više nego ikada prije. Ne govorim napamet nego znam. Otkad sam ja tu (kolovoz 2017., nap.a) atmosfera nikad nije bila bolja.

A da ste, sve tako virozni i bez osam igrača, u leđa imali podršku cijelog stadiona?

- Neću se baviti s tim "što bi bilo kad bi bilo", ali to je isto kao kad ti ne igra netko od ključnih igrača. Tako nedostaje podrška.

U petak ste kod Rudeša pa na Rujevicu dolazi Istra. To su utakmice koje morati dobiti, a to znači da netko mora i zabiti. Nema Čolaka, nema Hebera...

- Mislite da me strah pritiska?! Nema šanse. Tko se ne zna nositi s očekivanjima borbe za vrh taj ni nije igrač za Rijeku. Apsolutno se slažem, Rijekino je da pobjeđuje, a moje, ako me trener stavi u momčad, da trčim 90 minuta i da zabijam. Nije bitno u kojem sastavu ćemo igrati, kod Rudeša idemo po pobjedu, normalno - rekao nam je Jakov Puljić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu