Obavijesti

Sport

Komentari 59

Krznara već dulje vrijeme muči zdravlje, ali ga u Dinamu vide kao dugoročno rješenje na klupi

Krznara već dulje vrijeme muči zdravlje, ali ga u Dinamu vide kao dugoročno rješenje na klupi
3

Ne, u ovom trenutku nema nikakvih značajnih novosti ili pogoršanja zdravlja Dinamovog trenera koji ipak lani zbog širenja Covida-19 nije u SAD-u odradio kompletne terapije...

VIDEO

Damir Krznar mirno vodi Dinamo prema novom naslovu prvaka, a "modri" će u srijedu tražiti plasman i u finale Hrvatskog nogometnog kupa. Novi trener Dinama tako bi u samo dva mjeseca svog samostalnog rada mogao Zagrepčanima osigurati dva vrijedna trofeja, donijeti u Maksimir još jednu dvostruku krunu. Također, Damir Krznar je s Dinamom upisao i povijesnu pobjedu (3-0) protiv Tottenhama, plasirao se u četvrtfinale Europske lige, pa za svoj dosadašnji rad može dobiti prilično visoke ocjene.

Pokretanje videa...

Trening Dinama uoči Villarreala 05:20

No, Damir Krznar već dulje vrijeme vodi bitku s vlastitim zdravljem, tu se situacija mijenja iz dana u dan, iz tjedna u tjedan. I da, trener Dinama bi se trebao paziti stresa, a trenerski posao s te mu strane ne ide u prilog. Trenerski kruh ima "sedam kora", u tom zanatu vaša se pozicija (ovisno o rezultatima ) može promijeniti preko noći. Samim time i razina stresa može postati još viša.

Krznar: Hajduk se došao s nama nadmetati, to nam odgovara, Tramezzani: Ne znam naš limit
Krznar: Hajduk se došao s nama nadmetati, to nam odgovara, Tramezzani: Ne znam naš limit

Trener Dinama najbolje je upoznat s cijelom situacijom oko svog zdravlja (problemima s crijevima), pa je tako prije utakmice s Villarrealom za HNTV dao jednu prilično zanimljivu izjavu:

- Imam višegodišnji ugovor s Dinamom, ali samo o meni ovisi hoću li ostati trener nakon ljeta. I to ne ovisi o tome hoćemo li biti prvaci ili o rezultatima nego isključivo o mom zdravstvenom stanju - rekao je tada Krznar.

Svoje zdravstvene probleme trener Dinama je pokušao riješiti odlaskom na terapije u SAD u ožujku prošle godine, ali se i od tamo vratio neobavljenog posla. Sjedinjene Američke Države u to su vrijeme imale velike probleme s Covidom-19 koji se neobuzdano širio zemljom, tadašnji predsjednik Donald Trump je zatvorio granice, pa je Damir Krznar pronašao jedan od posljednjih letova prema Europi kako bi se vratio kući.

Sve jači za kraj čudesne sezone: Mišić i Kastrati najveći dobitnici
Sve jači za kraj čudesne sezone: Mišić i Kastrati najveći dobitnici

Ipak, kako saznajemo, stanje Damira Krznara danas nije ozbiljnije ugroženo, trener Dinama i dalje razmišlja samo o finišu sezone. Kako sutra u polufinalu Kupa "riješiti" Goricu, pa onda za vikend osvojiti tri boda u Koprivnici. A Damir Krznar je zagrebačkom klubu  kao igrač, pomoćni trener i sada šef struke dao "pola života", u Maksimiru je već 15-ak godina.

U Dinamu nema straha, sa svih strana slušamo priče kako se Damir Krznar osjeća jako dobro, kako trenutačno nema nikakvih značajnih zdravstvenih tegoba, njegovo je stanje već dulje vrijeme stabilno. I Krznar bez problema može voditi Dinamo u nove pobjede, pa i do dvostruke krune. A na kraju dana ili u ovom slučaju cijele sezone, odluka o nastavku rada u Dinamu opet će biti samo na njemu. No, i Dinamo i Krznar jedno na drugo gledaju kao na dugotrajna rješenja. Bez ikakve fige u džepovima.

A o svemu se na službenim stranicama oglasio i Dinamo.

Temeljem današnjih napisa u medijima o navodno teško narušenom zdravlju glavnog trenera Dinama g. Damira Krznara zbog kojeg je "upitna njegova trenerska pozicija", demantiramo da se radi o teškoj bolesti. Riječ je o autoimunoj bolesti koja je pod kontrolom i ni na koji način ne utječe na njegovo obavljanje poslova glavnog trenera i sportskog direktora, kako sada tako ni u budućnosti.

Naš trener u potpunosti je posvećen poslu i koncentriran na uspješan završetak sezone, osvajanje dvostruke titule te pripreme za iduću natjecateljsku sezonu.

Tekstove o narušenom zdravlju našeg glavnog trenera smatramo zadiranjem u privatnost g. Krznara te pokušajem destabilizacije momčadi i kluba u ključnim trenucima sezone kada očekujemo osvajanje još jednog naslova prvaka Hrvatske i ulazak u finale Hrvatskog nogometnog kupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti