Obavijesti

Sport

Komentari 72

'Ku*vin sine': Ramos vrijeđao suca, Cholo poludio i napao ga

'Ku*vin sine': Ramos vrijeđao suca, Cholo poludio i napao ga
1

Sergio Ramos vrijeđao je pomoćnika na Wandi Metropolitano, a Simeonea je naljutilo što je prošao bez kazne pa se i on okomio na suce. Sukob je eskalirao u tunelu na poluvremenu gdje je bilo i naguravanja

Madridski derbi u subotu je završio bez pobjednika. Atletico i Real su na Wandi Metropolitano igrali 0-0, a suprotno vatrenim gradskim derbijima, na terenu nije bilo puno trzavica. Sve je proteklo u prilično mirnom tempu. 

Barem što se tiče terena... Jer španjolski mediji u nedjelju ujutro javljaju kako se prava drama odvijala na poluvremenu u tunelu na putu prema svlačionici, a u nekoliko je navrata pokraj aut-linije ludio Diego Simeone. U prvom su plan bili temperamentni Argentinac i kapetan "kraljeva" Sergio Ramos, a obojica su se okomila na pomoćnika utakmice.

Pokretanje videa ...

Problemi sa sucima počeli su u prvom dijelu utakmice, a na poluvremenu je Simeone potrčao glavnom sucu Jose Luisu Gonzalezu i požalio se na Ramosa koji nije opomenut nakon vrijeđanja pomoćnika, piše AS. Navodno je kapetan Reala pomoćnika nazvao "ku*vinim sinom" i prošao je bez kazne što je isprovociralo Simeonea koji je na kraju i sam tom istom pomoćniku sasuo niz uvreda u lice.

Nula u derbiju: Luka se vratio, Real je s njim druga momčad...
Nula u derbiju: Luka se vratio, Real je s njim druga momčad...

Naguravanje u tunelu, upleo se i Casemiro

- Kako to možeš dozvoliti? - vikao je Simeone kada su odbijeni njegovi zahtjevi da se Ramosa kazni žutim kartonom. Scene Ramosovog prigovaranja i Simeoneovog divljanja snimile su kamere Movistara, a sukob se nastavio i u pauzi utakmice. Obračunu svog kapetana sa trenerom Atletica i djeliteljima pravde u tunelu se priključio i Casemiro, a Španjolci pišu da je čak došlo i do naguravanja.

Diega Simeonea je naljutila činjenica da je njegov napadač Diego Costa zbog sličnog ponašanja isključen protiv Barcelone, a kasnije suspendiran na osam utakmica. Na kraju je Ramos prošao bez kartona, ali je Simeone zaradio opomenu...

- Ono što se dogodi na terenu i ostaje na terenu. Pomoćni sudac zna što mu je Ramos rekao - komentirao je trener Atletica kratko o sukobu nakon utakmice.

Isus Krist i obitelj: Luka Modrić prije ulaska ljubio njihove slike
Isus Krist i obitelj: Luka Modrić prije ulaska ljubio njihove slike