Sport

Komentari 36

Kukoč: Vikali ste da je Tudor panj, a sad je isto i s Lekom. Ljudi, Hajduk nema igrače!

Kukoč: Vikali ste da je Tudor panj, a sad je isto i s Lekom. Ljudi, Hajduk nema igrače!

Dok je Igor trenirao Hajduk, vrijeđali su ga i omalovažavali, vikali da je panj, i da nema pojma o nogometu, 3-5-2 neznalica. A s tom istom formacijom napravio je čudo sa Veronom, i sad radi čuda s Marseilleom

Igor Tudor (44) kao trener Marseillea u 24 utakmice osvojio je 52 boda. Nitko u povijesti kluba to nije uspio, a trenirali su ga Ivić, Beckenbauer, Deschamps, Bielsa... Marseille je od Toulousea gubio 1-0 na poluvremenu, no pobijedio je 3-2.

POGLEDAJTE VIDEO: Bakljada za 112. rođendan Hajduka

OM u nedjelju dočekuje vodeći PSG. Parižani imaju 57 bodova a OM 52. Hrvatskog stratega nahvalio je bivši nogometaš Hajduka, lijevi bočni Tonći Kukoč (32).

"Dok je Igor trenirao Hajduk, vrijeđali su ga i omalovažavali, vikali da je panj, i da nema pojma o nogometu, 3-5-2 neznalica. A s tom istom formacijom napravio je čudo sa Veronom, i sad radi čuda s Marseilleom. Tamo ima igrače, u Hajduku ih nije imao. I to je kraj priče", napisao je na društvenim mrežama Kukoč pa podvukao:

"Ovo je još jedan dokaz da nije problem uvijek u treneru. Ista stvar se sada događa sa Lekom, samo što je on na Poljud došao s tri trofeja, koja je osvojio sa formacijom 3-4-3. I njega se sada vrijeđa da nema pojma. A jedina i prava istina je da nema kvalitetne igrače da odgovore toj formaciji i tu sve završava.

Kukoč je nekadašnji U-21 reprezentativac. Za splitski klub odigrao je 24 utakmice uz dva gola i tri asistencije. Bio je još u Istri, Dragovoljcu, Bresciji, CSKA Sofiji, Livornu, Comu, Zrinjskom, Honvedu, Kisvardi... Trenutačno je član niželigaša Opatije.

Najčitaniji članci