Obavijesti

Sport

Komentari 4

Legendi Hajduka otkaz nakon dva susreta?! Supruga bijesna: Bolje vam ide brojanje katolika

Legendi Hajduka otkaz nakon dva susreta?! Supruga bijesna: Bolje vam ide brojanje katolika

Tek sam snimio situaciju i održao nekoliko treninga, valjda pet, rekao je Darko Dražić nakon otkaza u drugoligašu Croatiji iz Zmijavaca. Supruga Jadranka prozvala je načelnika općine

VIDEO

Ekspresni otkazi trenerima nisu neuobičajeni, ali situacija iz okolice Imotskoga raritetna je čak i za hrvatske nogometne prilike. Darko Dražić (59) preuzeo je drugoligaša Croatiju Zmijavci prije samo 12 dana. Nakon drugog poraza u dvije utakmice dobio je otkaz skupa sa stručnim stožerom.

"Odlukom uprave, trener Darko Dražić, trener vratara Marino Strmo i kondicijski trener Emilio Jerković razriješeni su svojih dužnosti u Nogometnom klubu Croatia. Svima želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem sportskom i privatnom djelovanju. Novi stručni tim biti će objavljen uskoro", objasnili su iz kluba.

Nakon Dugopolja (2-0), Croatiju je u nedjelju kod kuće pobijedio i Solin (1-0). Dražić ne zna zašto je tako brzo postao bivši, a sumnja na dvije stvari.

- Iznenađen sam jer tek sam snimio situaciju i održao nekoliko treninga, valjda pet... Što sam mogao uraditi u tom kratkom vremenu? U biti nisam ni započeo posao. Pretpostavljam da je razlog taj što sam izvadio iz igre kapetana Ivana Todorića, to je možda zasmetalo ili što nisam dopuštao da mi se funkcioneri miješaju u posao i nisam dopustio ni da mi ulaze u svlačionicu. Kad dirneš u nekog domaćeg, tako to bude - rekao je Dražić za Slobodnu Dalmaciju.

Darko Dražić bivši je hrvatski reprezentativac, legenda i bivši kapetan Hajduka. Igrao je za "bile" od 1983. do 1991., osvojio i posljednji Kup bivše države na čije finale u Beograd nije putovao jer mu je umro otac. Kćeri mu se također bave sportom, Mariana (27) je profesionalna tenisačica, Antonia teniska sutkinja.

Supruga Jadranka, pak, u komentaru na Facebook-stranici Croatije okomila se na načelnika općine, HDZ-ovca Miju Šutu (35) za kojega tvrdi da ima veze sa smjenom.

"Po službenom priopćenju koje je dobio moj suprug, načelnik općine Zmijavci je zbog po meni oskudnog znanja donio ovu odluku. Želim vam svako dobro kao i vi mom suprugu uz napomenu da načelniku bolje ide statistika broja katolika nego znanje o profesionalnim nogometu", napisala je.

Zmijavčani sad traže četvrtog trenera nakon samo 13 kola u Prvoj nogometnoj ligi!? Nakon Gorana Karoglana (34), koji je sredinom rujna otišao u Hajduk na poziv prezimenjaka Mislava (40), momčad je vodio Marin Oršulić (35), ali ni on se nije proslavio pa je priliku dobio Dražić i brzinski odletio s klupe.

Nakon neočekivano dobrog starta za klub koji je u zadnji čas upao među drugoligaše nakon gašenja Intera, Croatia je sad skliznula na osmo mjesto s 11 bodova zaostatka za vodećim Rudešom, ali i samo pet od opasne zone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani