Obavijesti

Sport

Komentari 10

Leteći Zion prvi put preko 30 koševa! Zubac opet nepogrešiv

Leteći Zion prvi put preko 30 koševa! Zubac opet nepogrešiv
1

Houston je prekinuo Bostonov niz pobjeda od sedam utakmica, Ben Simmons protiv Zupčevih je ostvario triple-double, a Mario Hezonja i Luka Šamanić nisu igrali za Portland odnosno San Antonio

VIDEO

LA Clippers Ivice Zupca su sinoć poraženi u Philadelphiji gdje su od njih sa 110-103 bolji bili domaći 76ersi, a hrvatski je košarkaš u 20 minuta na terenu upisao sedam koševa (šut iz igre 3/3), osam skokova i dvije asistencije.

Drugu utakmicu u nizu Zubac nije promašio šut iz igre (protiv Clevelanda je imao 4/4). Sixerse je do njihove treće pobjede zaredom predvodio Ben Simmons s 26 koševa, 12 skokova i 10 asistencija što mu je šesti triple-double ove sezone.

Pokretanje videa...

Zubac Clipperse uči hrvatski 01:27

Joel Embiid je dodao 26 koševa i devet skokova. Kod Clippersa je najbolji bio Kawhi Leonard koji je utakmicu završio s 30 ubačaja i devet asistencija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Houston Rocketsi su sinoć uspjeli prekinuti pobjednički niz od sedam utakmica Boston Celticsa savladavši ih kod kuće sa 116-105. James Harden i Russell Westbrook su zajedno zabili 78 koševa, Harden je ubacio 42 uz osam skokova i sedam asistencija, dok je Westbrook dodao 36 uz 10 skokova i pet asistencija. Harden je samo u drugom poluvremenu zabio 31 koš.

Gordon Hayward je bio najbolji pojedInac Bostona sa 20 poena i šest asistencija.

NBA: Los Angeles Clippers at Philadelphia 76ers

New Orleans Pelicans su sa 138-117 slavili kod kuće protiv Portland Trail Blazersa, a rookie Zion Williamson je ubacio 31 koš za pobjedu domaće momčadi. Damian Lillard i CJ McCollum su zabili svaki po 20 koševa za Trail Blazerse, a Mario Hezonja nije ulazio u igru.

Washington Wizards su sa 126-114 nadigrali gostujuće Chicago Bullse, a Bradley Beal je ubacio 30 koševa za pobjedničku momčad. Rui Hachimura je dodao 20 koševa za Washington koje  je ovo četvrta pobjeda u zadnjih šest utakmica. Najbolji strijelac utakmice i Bullsa bio je Zach LaVine s 41 poenom.

San Antonio Spurs su sa 114-106 bili bolji u gostima od Oklahoma City Thundera, a za to su najzaslužniji bili LaMarcus Aldridge i Dejounte Murray koji su zabili svaki po 25 koševa. Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio.

NBA, rezultati:

  • Philadelphia - LA Clippers 110-103
  • Washington - Chicago 126-114
  • New Orleans - Portland 138-117
  • Oklahoma City - San Antonio 106-114
  • Houston - Boston 116-105

(jt)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka