Obavijesti

Sport

Komentari 36

Livaja zabio dva gola Cesaru: Da mi je igrati samo pet minuta

Livaja zabio dva gola Cesaru: Da mi je igrati samo pet minuta
3

Mladi hrvatski reprezentativac priključen je prvoj momčadi Intera, a na treningu je za svoju momčad zabio dva gola jednom od najboljih golmana svijeta, Juliju Cesaru

VIDEO

Prvi potez koji je nakon imenovanja na mjesto trenera Intera napravio Andra Stramaccioni, bio je da je sa sobom iz 'primavere' poveo trojicu mladih igrača, među njima i mladog reprezentativca Hrvatske Marka Livaju.

- Sjajno je iskustvo trenirati zajedno s legendarnim igračima Intera - kaže presretni Livaja, koji je bio dio Interove juniorske momčadi, koju je Stramaccioni nedavno odveo do naslova juniorske Lige prvaka.

- Kratko sam s njim, tek četiri mjeseca je prošlo od dolaska iz Cesene, ali se odmah vidi da je sjajan trener. Jako je inteligentan i radišan, nije čudno da je dobio priliku raditi s prvom momčadi. Ako ga prihvate stariji igrači, mogao bi napraviti dobyar posao. Tek mu je 36 godina, mlađi je dvije godine od kapetana Zanettinja i pred njim je budućnost - kaže Livaja, koji će prvi trening sa seniorima pamtiti zauvijek.

Ne zanosim se golovima, znam da još moram puno raditi da bih postao dio prve momčadi, kaže Livaja

Stramaccioni je podijelio igrače u tri momčadi, igralo se na dva gola, a pobijedila je Markova.

- Zabio sam dva gola Juliu Cesaru, a to ne uspjeva svakome. No ne zanosim se time, znam da još moram puno raditi da bih postao dio prve momčadi. Na žalost daleko smo od prvoga mjesta, ali još uvijek se borimo za Europu i znam da neće biti puno prostora za igru.

Marko će i dalje nastupati za Primaveru Intera koja pokušava osvojiti naslov.

- Bio bih zadovoljan da zaigram za seniore barem pet minuta u preostalih 9 kola - kaže Livaja, kojeg su posebno impresionirali Diego Forlan i Mauro Zarate, kao i legendarni kapetan Javier Zanetti.

Milano je prekrasan grad, malo je velik, ali brzo ću se naviknuti, kaže Livaja

- Stariji igrači su sjajni, dobro su nas prihvatili, hrabre nas.

Livaja je u siječnju stigao iz Cesene, tek se snalazi u Milanu.

- Grad je prekrasan, malo velik za moj ukus, ali vjerujem da ću se brzo naviknuti. Tek sam navršio 18, moram položiti i vozački, a onda će sve biti lakše. Samo da krene dobro s nogometom, lako ćemo za ostalo – zaključuje Livaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače