Obavijesti

Sport

Komentari 6

Livaković: Suba može sve osim pobijediti me na PlayStationu

Livaković: Suba može sve osim pobijediti me na PlayStationu
1

Ma bio je sjajan i na treninzima. Branio je penale kao lud. Čak ih je i pucao i zabijao s lakoćom. Da je trebalo, mogao je i Danijel komotno pucati, ne sumnjam da bi ga zabio, kaže nam Dominik Livaković

VIDEO

Dominik Livaković bez ikakve je sumnje budućnost reprezentacije na golu. U Rusiji je bio treći golman, jedini nije imao minutažu, ali zbog toga ne žali niti najmanje.

- Bilo je to mjesec predivnih dana, doista, bili smo kao obitelj. Nije bilo nikakve svađe, povišenog tona, pamtit ću ovo prvenstvo zbog srebra i zbog svega što sam doživio u momčadi - rekao nam je Dinamov golman dok je jučer spremao stvari za rodni Zadar.

- Ovo u Zagrebu je bilo veličanstveno, a ne sumnjam kako će i u Zadru doček biti sjajan. Hvala svima što su nas tako podržali. To nas je sve oduševilo - kaže Livaković, koji je najviše vremena na Mundijalu provodio s Danijelom Subašićem i Lovrom Kalinićem. Sa Subom, svojim Zadraninom, veliki je prijatelj.

- Bio je to normalan dan nakon što je Suba obranio tri penala protiv Danske i odveo nas u četvrtfinale. Igrali smo PlayStation i tamo sam ga pobijedio - smije se Dominik i nastavlja:

- Igrali smo cijelo prvenstvo, imam jednu mrlju, jednom me pobijedio 5-0, ali sam ostale utakmice ja dobivao. Baš sam ga rasturao. Igrali smo s reprezentacijama s kojima smo se susretali u Rusiji, pa smo se i tako pripremali za njih.

Danijel Subašić je ukupno na Svjetskom prvenstvu obranio četiri penala u raspucavanjima u osmini finala i u četvrtfinalu.

- Ma bio je sjajan i na treninzima. Branio je penale kao lud. Čak ih je i pucao i zabijao s lakoćom. Da je trebalo, mogao je i Danijel komotno pucati, ne sumnjam da bi ga zabio - kaže Livaković, koji je nesretan zbog poraza u finalu.

- Veliko je ovo što smo napravili. Pa igrali smo finale Svjetskog prvenstva, ali su nakon utakmice suze same krenule. Suze krenu jer pomisliš koliko si zapravo bio blizu, Francuzi slave, a ti si izgubio. Jednostavno, moraš biti tužan - kaže Livaković.

Od Dinamova trenera Nenada Bjelice dobio je desetak slobodnih dana. Neće ga biti u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka protiv izraelskog Hapoela u Maksimiru.

- Bit ću u Zadru nekoliko dana, onda ću vidjeti gdje ću dalje. Nigdje neću putovati, bit ću samo u Hrvatskoj. Doista mi je aviona u ovih mjesec dana u Rusiji. Naletio sam se, ne pada mi na pamet da i sad na odmoru letim - nasmijao se za kraj Dominik Livaković, koji čeka svoju priliku među vratnicama u reprezentaciji.

 

VIDI OVO: 9 fora stvari o Domagoju Vidi!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske