Obavijesti

Sport

Komentari 38

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...

Nigerijac je postao pravi heroj Fenerbahčea, a nakon povratka u Istanbul igrače Fenera dočekala je vojska navijača koja je u nekoliko navrata skandirala ime hrabrog Nigerijca

VIDEO

Kaotične scene dogodile su se u Turskoj. Fenerbahče za koji nastupa hrvatski reprezentativac Dominik Livaković slavio je protiv Trabzonspora 3-2, a do pobjedničkog gola došli su u 87. minuti. Fener je vodio na poluvremenu 2-0, a zatim je Trabzonspor izjednačio golovima Bardhija u 63. i Trezegueta u 78. Pobjedu momčadi iz Istanbula donio je Batshuayi, a utakmica je vrlo brzo nakon gola pala u drugi plan. Na terenu je nastao kaos, a sve je započelo kada je Hrvatu doletjela kovanica u glavu u devetoj minuti sudačke nadoknade.

Fenerbahce Players Attacked By Rival Trabzonspor Fans - Turkey

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka igrači su se sukobili međusobno, a vrlo brzo su na teren uletjeli i brojni huligani. Navijači Trabzonspora krenuli su udarati igrače Fenerbahčea, a nevjerojatnu hrabrost pokazao je Livakovićev suigrač Bright Osayi-Samuel. On je stao ispred dvojice naoružanih huligana i MMA potezom obranio svoje suigrače i oborio naoružane napadače. Nigerijac je postao pravi heroj Fenerbahčea, a nakon povratka u Istanbul igrače Fenera dočekala je vojska navijača koja je u nekoliko navrata skandirala ime hrabrog igrača.

- Prije nekoliko tjedana ovdje je odigrana utakmica. Iako su tamo poraženi, navijači nikada nisu ovako reagirali. Što smo napravili da izazvamo takvu percepciju i napad na Fenerbahče? U drugom poluvremenu su nas doslovno napali s tribina. Imam malu oteklinu na glavi. Navikao sam, odrastao sam na ulici, crnomorsko sam dijete. Nisam netko tko leži i glumi. Danas sam skupljao boce na terenu. Nekoliko trenera ima natečene usne i bradu. Mom je sinu natekla glava, ovdje su ga udarili. Kako se to može dogoditi, kako ćemo popraviti te stvari - rekao je trener Fenerbahčea Ismail Kartal.

Turski ministar unutarnjih poslova Ali Yerlikaya objavio je da je pokrenuta istraga o događajima koji su se dogodili nakon utakmice.

- Odmah su pokrenute aktivnosti kako bi se identificirali gledatelji koji su ušli na teren. Sport je prije svega sportski duh. Nasilje nije prihvatljivo na nogometnim terenima. Javnost će biti obaviještena o razvoju događaja - poručio je ministar.

Što se Livakovića tiče, čini se kako dvostruki napad na njega nije ostavio teže posljedice. Pojavila se fotografija ispred autobusa na društvenoj mreži X.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika