Obavijesti

Sport

Komentari 2

Liverpool na Spurse dolazi bez R. Keana i S. Gerrarda

Liverpool na Spurse dolazi bez R. Keana i S. Gerrarda
1

Tottenham i Liverpool večeras igraju novu međusobnu utakmicu. Ovaj put klubovi se sastaju u Carling Cupu i neće igrati u najjačim sastavima

VIDEO

Iako je Liverpool bio mnogo bolji u nedavnom susretu u Premiershipu, Tottenham je sretno pobijedio u zadnjim minutama utakmice. U najavama prije kup utakmice oba trenera rekla su da će dati priliku nekim igračima koji su manje igrali ove sezone. Liverpool dolazi bez probuđenog Robyja Keanea i nezamjenjivoga kapetana Stevena Gerrarda.
- Teško je igrati toliko utakmica jednu za drugom bez promjena u sastavu. Većina mojih igrača mogu igrati non-stop, ali nekima treba i odmor. Jedan od njih je Gerrard. Dirk Kuyt je također igrao gotovo sve utakmice ove sezone, kao i Xabi Alonso, Jamie Carragher i Robbie Keane. Mislim da je Keane ove sezone odigrao već 23 utakmice. Gerrard i Keane sigurno neće igrati protiv Tottenhama - najavio je Benitez. No vrlo vjerojatno će zaigrati oporavljeni Fernando Torres. Ma tko zaigrao za "redse", Redknapp je svjestan da neće imati lagan posao.
- Sve su to kvalitetni igrači. Igrači poput Hyppije ili Pennanta trenutačno nisu u prvom planu, no odlični su nogometaši - hvalio je suparnika Harry. I on je najavio neke promjene u momčadi. Naše reprezentativce nije spominjao u kontekstu odmora pa vjerujemo kako će i ovu utakmicu početi od prve minute. Harry jednostavno ne može zamisliti postavu bez Hrvata, a svi smo se uvjerili kako igra Spursa izgleda bez Modrića.
- Odmorit ćemo dva ili tri igrača i dati priliku onima koji su manje eksponirani. Želim vidjeti kako igra Fraizer Campbell. Nisam ga još gledao u utakmici, no na treninzima izgleda fantastično. Ako je Hull davao za njega sedam milijuna funti, onda mora biti dobar - najavio je novog napadača u momčadi Harry.
Benoit Assou-Ekotto je kažnjen, a Ledleyu Kingu je potreban odmor pa će obrana biti prilično izmijenjena. No tu je Vedran Ćorluka pa nema straha za živce čudesnog Harryja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići