Obavijesti

Sport

Komentari 189

Senzacija u Mostaru! Zrinjski u 111. minuti izbacio Nizozemce

Senzacija u Mostaru! Zrinjski u 111. minuti izbacio Nizozemce
1

Mostar slavi! Zrinjski je s ukupnih 3-2 pobijedio nizozemski Utrecht i izborio treće pretkolo Europske lige! Nizozemci su bili veliki favoriti prije obje utakmice, a doprvak BiH je izašao neporažen iz dva susreta

VIDEO

Nevjerojatno! Mostar u ovim trenucima gori! Zrinjski je uspio proći u treće pretkolo Europske lige pobjedom u produžecima nad favoriziranim Utrechtom iz Nizozemske. Do ogromnog uspjeha doveo ih je Hari Vukas, bivši trener Hajduka.

U uzvrat na Stadionu pod Bijelim Brijegom ušlo se sa 1-1 iz prve utakmice, sjajnim rezultatom koji je Mostarcima pružio veliko samopouzdanje. Zato ih je i šokirao gol Utrechta u najgorem mogućem trenutku. Za goste je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena zabio Gustafson iz slobodnjaka nakon loše reakcije domaćeg golmana Brkića.

Međutim, sabrali su se igrači Zrinjskog i ratnički ušli u nastavak, a nagrada je stigla u 65. minuti kada je zabio Hadžić. Uslijedila je ludnica na tribinama, tempo igre je padao pod teretom vrućine i umora, a nakon novih 90 minuta koje su završile rezultatom 1-1, utakmica je otišla u produžetke. 

I tamo je Zrinjski razriješio sve! Pomogli su i igrači Utrechta strašno lošom reakcijom u obrani. Najprije je domaći branič lobovao vlastitog golmana i loptu pospremio na prečku, a zatim je i golman grdo pogriješio. Sve je iskoristio Staniša Mandić koji u 111. minuti šalje loptu u mrežu za 2-1 i veliku pobjedu! 

Nekoliko minuta kasnije Utrecht je zabio gol, ali poništio ga je sudac zbog očiglednog prekršaja na golmanu.

Nizozemci: Došli smo se zabaviti!

Kakva poruka Nizozemcima koji su uoči utakmice potpuno podcijenili Plemiće, poručivali kako su se došli zabaviti i proći dalje. E, pa večeras će se zabavljati netko drugi!

Utakmicu je s tribina gledao i hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović koji je igrao za mlađe kategorije Zrinjskog dok je igrao nogomet u mladosti.

Idući protivnik klubu iz Mostara u Europi bit će švedski Malmö.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka