Sport

Komentari 32

'Luka je fenomen. Kad on ima loptu, ostali mogu biti mirni'

'Luka je fenomen. Kad on ima loptu, ostali mogu biti mirni'

Zinedine Zidane još jednom nije mogao bez Modrića cijelu utakmicu, čak i kad Modrić ne odigra na svom vrhuncu, Španjolci su očarani hrvatskim kapetanom i Realovim motorom

Pravi fenomen i veliki ekspert za Liverpool. Protiv njih sada ima devet pobjeda u 12 utakmica u karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako je španjolska Marca započela opisivati i objašnjavati ocjenu za ono što je na Anfieldu odigrao Luka Modrić. Hrvatski kapetan i njegov Real Madrid prošli su u polufinale Lige prvaka, pobjeda 3-1 iz prve utakmice bila je dovoljna da izbace Liverpool (0-0).

- Kad on ima loptu, njegovi suigrači mogu biti mirni. Bila je ovo jako komplicirana utakmica, no on ju je, kad je lopta bila u njegovim nogama, prilagođavao sebi, a to i inače radi sjajno - dodala je Marca.

Zinedine Zidane još jednom nije mogao bez Modrića cijelu utakmicu. Upravo iz iznad spomenutih razloga, čak i kad Modrić ne odigra na svom vrhuncu, Španjolci su očarani...

- Utakmicu smo priveli kraju bolje nego protiv Barcelone. Već sam tada govorio i fizičkom limitu koji su dosegli moji igrači i zato ne mogu ništa kritizirati. Još smo uvijek živi u Ligi prvaka i Primeri premda nismo ništa osvojili - rekao je Zidane.

U Ligi prvaka po finale i mogući pehar će preko Chelseaja.

- Uživamo u tome, Chelsea je jak, ali sada nas zanima samo Getafe...

Najčitaniji članci