Obavijesti

Sport

Komentari 27

Mamićevci u borbi za svaki glas, procurile poruke: 'Hoće netko članarinu za džabe? Plaća firma'

Mamićevci u borbi za svaki glas, procurile poruke: 'Hoće netko članarinu za džabe? Plaća firma'

Povjerenici love što više novih članova Dinama kako bi imali pravo glasa na skupštini 9. ožujka pa obećavaju upis bez troškova. Traže osobne podatke, traje opća mobilizacija

VIDEO

Devet je dana ostalo do skupštine koja će umnogome odrediti budućnost Dinama. Nije izvanredna, kako je zatražila struja bliska osuđenom bjeguncu od hrvatskog pravosuđa Zdravku Mamiću, ali to ne mijenja puno njihovu poziciju.

I dok član uprave Krešimir Antolić najavljuje sporazumni raskid ugovora za izvršni odbor koji se sastaje u srijedu, u pozadini traje borba za svaki glas, odnosno pristupnicu za nove članove u klubu.

POSLUŠAJTE SNIMKU: Mamićeva poruka pratiteljima

Pokretanje videa...

Zdravko Mamić poruka prijateljima Dinama 02:48

Mamić želi pet povjerenika

Osam povjerenika koji su prikupili najviše novih članova imaju pravo glasa na skupštini koja bi mogla biti tijesna. Zdravko Mamić u jednoj je glasovnoj poruci, čija autentičnost nije potvrđena, pozvao pratitelje da zovu, kako je rekao, susjede, rođake, prijatelje diljem Hrvatske.

Mamić, koji je prije samo koji tjedan četvrti put najavio kako se povlači iz Dinama, nada se da će imati pet glasova povjerenika. Oni putem raznih kanala pokušavaju doći do novih članova pa se društvenim mrežama i WhatsAppom šire pozivi. Izdvajamo neke koji su došli i do naše redakcije.

'Možemo li prikupiti barem tisuću'

Izdvojili smo neke od poruka:

"Poštovani prijatelji, navijačice i navijači Dinama naša legenda (...) platit će članarinu za sve koji žele biti članovi DINAMA!" Što Vam je činiti? Proslijedite mi vaše podatke, vaše rodbine, prijatelja,poznanika u msg! 1. Ime i Prezime 2. Datum rođenja 3. OIB 4. Slika- po mogućnosti 5. Broj telefona ili e-mail . Da Vas vidim možemo li prikupiti barem tisuću !??!"

"DEČKI ZNAM DA JE MALO LIHVARSKI.ALI OVO RADIM NE SAMO ZA SEBE. NEGO I ZA BODOČNOST NAŠEG OPSTANKA U KLUBU. TREBAM ŠTO VIŠE ČLANOVA DA BI MOGAO OPSTATI U SKUPŠTINI.PA VAS MOLIM AKO MOŽETE POMOĆI U TOME. VIDITE SA SVOJIMA BLIŽNJIM I PRIJATELJIMA. HVALA I OPROSTITE NA ISKRENOSTI"

"Decki jel oce neko godisnju clanarinu Dinama, za dzabe, firma od mog starog plaća? Ako oce neko nek javi, ja donesem sutra formular na tr, ispunite, i dodje vam na adresu iskaznica.."

'Dobili smo besplatnih 250 godišnjih članarina'

"-molim sve članove grupe da čim prije postanu članovi GNK DINAMO!!! PS: Mogu vam i ja pomoći!? U msg mi proslijedi presliku osobne iskaznice, broj mob. ostalo riješava (...)! Zbog čega je to važno? Da bi kao povjerenik ušao u skupštinu Dinama! Ajmoooooooo 11.45 h imamo 15 novih članova,bravo! Ajmoooooo 20.45 h 37 novih članova Ajmoooooo"

"Poštovani članovi Svima koji ste navijači i simpatizeri GNK DINAMA imam obavijest za Vas. Dobili smo besplatnih 250 godišnjih članarina i svi koji ste zainteresirani za iste molim Vas da me kontaktirate. Slobodno možete pitati i Vaše ukućane i prijatelje ako žele (uvijet je punoljetnost). Molim da se javite do ponedjeljka navečer. Članske iskaznice ćete dobiti na kućnu adresu."

Cijena od 20 eura po punoljetnom članu nije problem, traži se "samo" ime i prezime, datum rođenja, OIB, fotografija i broj mobitela i e-mail. Sve ostalo odrađuju povjerenici i članska iskaznica stiže na kućnu adresu. Nikad prije nije vladao takav interes za učlanjivanjem u maksimirski klub...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba