Obavijesti

Sport

Komentari 100

Mandži plaća 6 milijuna eura, već se oprostio od Juventusa!

Mandži plaća 6 milijuna eura, već se oprostio od Juventusa!
4

U Kataru prijelazni rok traje do 30. rujna, a od poznatijih igrača ondje su Benatia, Yacine Brahimi, Vladimir Weiss baš u Al-Gharafi... Prošle je sezone najveća zvijezda lige bio Samuel Eto'o, a prije dvije sezone ondje su igrali i Xavi, Sneijder, ali i Splićanin Ivan Fuštar

VIDEO

Tijekom ljeta 'udvarači' su kucali. PSG, Manchester United, Borussia Dortmund, u nekim kombinacijama i Barcelona, pa oni iz Kine i Katara. Prihvatio bi samo onu iz Bayerna, da se konkretizirala. Ali Mario Mandžukić bio je ustrajan: "Nema šanse!"

Pokretanje videa...

08:29

Toliko je puta u karijeri pobijedio pogrešne procjene trenera i stručnjaka nametao se Ottmaru Hitzfeldu, Diegu Simeoneu, Massimilianu Allegriju, izgurao na klupu Marija Gomeza, Paola Dybalu, Gonzala Higuaina, da je vjerovao u sebe i ovaj put. Uvjeren da može 'slomiti' i Maurizija Sarrija.

Prijelazni rok je prošao, ni jedna ponuda nije prihvaćena, ali malo po malo, i Mandžo je 'izvjesio bijelu zastavu', uvidio da mora otići. Na grub način: Sarri ga najprije nije htio prijaviti za Ligu prvaka, pa ni za utakmicu s Fiorentinom. Uz tako bolnu izjavu:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Juventus v Atalanta - Serie A - Allianz Stadium

- Mandžukić mi na treninzima pokazuje manje od ostalih.

Direktor potvrdio je pregovore s klubom iz Katara. Juventusu, koliko god dobar dio navijača bio ljutit zbog toga, pa onda još dođe utakmica s Fiornetinom (0-0) u kojoj Higuain ne zapuca na gol u 90 minuta, u takvoj situaciji odgovara prodaja, jer s pet milijuna eura bruto, Mandžo je među plaćenijim igračima.

Ne želite me? Dobro, idem ja u Katar! Mandžo pred odlaskom
Ne želite me? Dobro, idem ja u Katar! Mandžo pred odlaskom

- Mandžukić je bio prvi izbor kod Allegrija, a zadnji kod Sarrija? Nema prvog i zadnjeg, niti ih je bilo, Mario nam je bio vrlo važan igrač i moramo mu zahvaliti na svemu što je napravio u četiri godine. Šampion je i uvijek je to pokazivao - dodao je Paratici.

Talijanski mediji tvrde da je transfer u Katar pred finalizacijom. Iako američka MLS zvuči privlačnije i Mandžo bi, premda je prijelazni rok ondje zatvoren, uz poseban zahtjev Fifi mogao u Los Angeles FC, Katar je sad izgledniji.

Pokušali su Al-Duhail, gdje igra Mehdi Benatia, pa Al-Rayyan, a sad 'pole position' drži Al-Gharafa. Koja Mandži nudi plaću od šest milijuna eura. 

Ronaldo ima plaću od koje boli glava, Mandžo je među Top 10
Ronaldo ima plaću od koje boli glava, Mandžo je među Top 10

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:31

U Kataru prijelazni rok traje do 30. rujna, a od poznatijih igrača ondje su Benatia, Yacine Brahimi, Vladimir Weiss baš u Al-Gharafi, Aron Gunnarsson, Pierre-Michel Lasogga, Junior Kabananga, Hecot Moreno... Prošle je sezone najveća zvijezda lige bio Samuel Eto'o, a prije dvije sezone ondje su igrali i Xavi, Sneijder, ali i Splićanin Ivan Fuštar, u Al Arabiju.

Mandžo bi ovih dana mogao postati najveća zvijezda lige. U Torinu je već rekao ciao...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener