Obavijesti

Sport

Komentari 32

Marca: Al Nassr želi Modrića, priredili mu unosnu ponudu

Marca: Al Nassr želi Modrića, priredili mu unosnu ponudu

Al Nassr želi saudijsku ligu uzdići u elitu te im je cilj da budu jedni od najpraćenijih na svijetu za što im trebaju velika imena, a nakon dovođenja Cristiana Ronalda žele i Modrića

VIDEO

Prema pisanjima španjolskog lista Marce, saudijski prvoligaš Al Nassr u svojim redovima želi vidjeti i Luku Modrića

Pokretanje videa...

Modrić na odmoru na Maldivima 01:41

Nakon što su doveli Cristiana Ronalda za najveću plaću u povijesti nogometa, uz kapetana hrvatske reprezentacije želja im je i Sergio Ramos. 

Al Nassr želi saudijsku ligu uzdići u elitu te im je cilj da budu jedni od najpraćenijih na svijetu zbog čega im trebaju velika imena. Ronaldo se oprostio od ozbiljnog nogometa, a zauzvrat je dobio 200 milijuna eura godišnje čime postaje najplaćeniji sportaš svijeta. Ipak, dovođenje Luke Modrića bit će puno teže, ističe Marca. 

Saudijci su navodno pripremili bogatu ponudu, ali Modrić unatoč poznim godinama briljira na terenu u dresu Real Madrida gdje i želi ostati, a to mu je važnije od novca i zarade. 

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco

Modriću ugovor s Realom istječe na ljeto 2023. godine te iako pregovori oko novog ugovora nisu počeli, Marca ističe da će se 'kraljevski' klub s hrvatskim reprezentativcem lako dogovoriti. 

Osim saudijskog prvoligaša, navodi se da su se Modriću javili klubovi iz Sjedinjenih Američkih Država. Inter Miami bio je najkonkretniji te u svojoj ekipi želi spojiti Modrića i Messija. Ipak, španjolski list tvrdi da je Modrićev odgovor svima isti: "Razgovarat ćemo 2024. godine."

"Hrvat je usavršio način na koji se treba ponašati kao igrač Reala. U Madridu ima sve što želi, kako na sportskoj razini, tako i u svakodnevnom životu. Osjeća se poštovano, voljeno i toga se ne želi odreći. A ni Real se ne želi odreći njega te ga smatra ključnom osobom za svoju budućnost", zaključuje Marca.

Champions League - Group F - Real Madrid v Celtic
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 32

VIDEO

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!
ODLAZAK LEGENDE

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!

Toni Kroos je objasnio zašto prekida karijeru: 'Sretan sam i ponosan što sam pronašao pravo vrijeme za ovu odluku i kako sam je donio samostalno. Oduvijek sam htio završiti karijeru na vrhuncu'
'Radio sam na benzinskoj za 100 eura kada me Štimac zvao u Hajduk. Mislio sam da se zeza'
ANEGDOTA BIVŠEG HAJDUKOVCA

'Radio sam na benzinskoj za 100 eura kada me Štimac zvao u Hajduk. Mislio sam da se zeza'

Otišli smo i stigli na Poljud oko 11 ujutro. Šimac je stigao Mercedesom s naočalama na glavi, nikad neću zaboraviti tu scenu, platio je momcima koji su me dovezli i odveo me u kancelariju, prisjetio se Dario Damjanović