Sport

Komentari 44

Marić poljubio Domu, on rekao: 'Ma ne sjećam se produžetaka'

Marić poljubio Domu, on rekao: 'Ma ne sjećam se produžetaka'

Uživat ćemo večeras, nećemo slaviti, nego ćemo baš uživati i spavati s medaljom napokon. Mislim da se treba žrtvovati sada još dva dana i idemo po tu zlatnu medaljicu, rekao je Marić sa sjajem u očima

"Bila je ovo epska borba. U životu još nisam odigrao ovakvu utakmicu. Moglo je otići i na jednu i na drugu stranu, ali smo pokazali onaj hrvatski karakter koji nas krasi. Mislim da smo zasluženo pobijedili. Nismo se predali ni kada smo padali, kada smo bili umorni", rekao je igrač utakmice protiv Norveške Domagoj Duvnjak u kojoj je Hrvatska slavila nakon četiri produžetka 29-28. 

U pravoj drami kakvu hrvatski rukomet dugo ne pamti, dečki su se jedva snašli da shvate što se događa.

- Nismo imali snage za razmišljanje. Bilo je to zombi gledanje. Isključiš glavu, Šego je obranio zadnju loptu, ja mislim, uzeli smo ju, Musa je to onda pokupio, zabio, i toliko mi je drago za njega koji se toliko tu trudi koji igra i napad i obranu, dobije tu jednu loptu i odluči sve - pohvalio je svog suigrača Marino Marić koji je u početku načeo Norvežane s čak pet golova u prvom dijelu s crte. 

- Evo moram poljubiti Domagoja u ime svih Hrvata, svih majki i očeva - rekao je simpatičnim naglaskom Marić i pred kamerama dao jednu slatku pusu našem kapetanu u obraz. Duvnjak se samo nasmijao i skromno prokomentirao:

- Iskreno ni ne sjećam se puno toga što se dogodilo u tim produžecima. Baš to što kaže Marin. Nema ljutnje na Karačićeve promašaje, ni slučajno. Utakmicu ne može pobijediti pojedinac, ovo je timski sport. Moramo zajednički igrati.  Drago mi je zbog Muse. On je dobri duh momčadi i napokon mu se poklopilo - radosno je rekao naš kapetan.

A što planiraju za finale, upitala ih je reporterka RTL-a. 

- Ma kakvo finale? Prazni smo! Pusti nas da uđemo u svlačionicu, da se regeneriramo. Uživat ćemo večeras, nećemo slaviti, nego ćemo baš uživati i spavati s medaljom napokon. Mislim da će u finalu biti bolje postavljen taktički protivnik, mislim da se treba žrtvovati sada još dva dana i idemo po tu... tu... zlatnu... medaljicu - rekao je još pomalo u šoku i nevjerici, ali sa sjajem u očima naš fenomenalni Marino. 

Najčitaniji članci