Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
91 komentara

Pavasović dao ostavku, Brbića smijenili: Hajduk je iznad svih

Ljubo Pavasović Visković podnio je neopozivu ostavku na mjestu predsjednika NO-a Hajduka, zajedno s njim iz kluba odlazi i predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
91 komentara

Ljubo Pavasović Visković podnio je neopozivu ostavku na mjestu predsjednika NO-a Hajduka, zajedno s njim iz kluba odlazi i predsjednik Hajduka Marin Brbić. Klub će dobiti vršitelja dužnosti u narednih nekoliko dana.

Marin Brbić više nije predsjednik Hajduka pošto mu je na sjednici NO-a izglasano nepovjerenje. Bilo je pet glasova protiv i četiri glasa za, a za njegov odlazak bili su nadzornici Santini, Marasović, Krnić, Marinov i Šalinović. S druge strane, NO je izglasao povjerenje sportskom direktoru Goranu Vučeviću, ali i on je nešto kasnije podnio ostavku.

- Veseli me da se moja smjena dogodila na dan kada smo svim zaposlenicima isplatili sva dugovanja, na dan kada nikome ne dugujemo niti lipu i time sam zaokružio jedan ciklus koji je bio moj cilj pri dolasku u klub - rekao je Marin Brbić i dodao:

- Želim svaku sreću svom nasljedniku. Ne mogu reći da sam razočaran, jer sam pretpostavljao i očekivao da će se ovako nešto i dogoditi. Žao mi je što mi nisu dali priliku da dovršim započeti posao i projekte, klubu želim svaku sreću i što uspješniji nastavak života, jer je Hajduk iznad svih nas.

Predsjednik NO-a Ljubo Pavasović Visković dao je neopozivu ostavku. Vijest novinarima je priopćio dopredsjednik NO-a Zoran Mamić, koji je prvi izašao sa sjednice Nadzornog odbora. I dalje je upitno što će biti sa statusom Zorana Mamića.

Naši partneri pišu
Message