Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
78 komentara

Mbappé: Hrvati bi me udarali u leđa da su znali za tu ozljedu...

Bilo je ključno ne alarmirati naše suparnike jer je inače Hrvatska to mogla iskoristiti i ciljati to osjetljivo područje. To je razlog zašto smo mi igrači i svlačionica skrivali taj podatak, objasnio je Mbappe Francuzima

World Cup - Final - France v Croatia
Foto: DAMIR SAGOLJ
78 komentara

Kylian Mbappé je bio ponajveća zvijezda na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a francuski mediji su otkrili kako je mladi napadač dvije najvažnije utakmice igrao ozlijeđen.

Danima se nagađalo koliko istine ima u toj vijesti, a onda je Kylian sam potvrdio sve.

- Bilo je ključno ne alarmirati naše suparnike jer je inače Hrvatska to mogla iskoristiti i ciljati to osjetljivo područje. To je razlog zašto smo mi igrači i svlačionica skrivali taj podatak - objasnio je strijelac trećeg gola 'tricolora' u moskovskom finalu za France Football.

Naime, dan prije polufinalne utakmice s Belgijom Mbappéu su se ukliještila leđa dok se tuširao. Napravio je jedan pogrešan pokret, a L'Equipeu piše kako je ostao paraliziran od boli, srušio se na krevet i nekako uspio nazvati liječnika reprezentacije Francka Le Galla.

Čitavu noć su liječnici i fizioterapeuti radili na tome da osposobe Mbappéa za utakmicu i uspjeli su, ali leđa su ga i dalje strašno boljela.

Mbappé nakon toga nije trenirao, a novinarima su iz francuskog stožera potom rekli kako je riječ o tek neznatnoj boli...

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message