Sport

Komentari 36

McGregor: Khabib je sramota sporta, Gaethjea ću zaklati!

McGregor: Khabib je sramota sporta, Gaethjea ću zaklati!

Khabib je apsolutna sramota. Sakrio se poput štakora, kao i uvijek. Samo se potvrdilo ono što oduvijek govorim. On je sramota za prave borce, napisao je Conor McGregor pa propisno popljuvao Tonyja Fergusona

Irski MMA borac Conor McGregor ovih dana na Twitteru ne miruje. Odlučio se verbalno obračunati s vrhom svoje divizije. Dakako, sve je to dobar marketing jer je Irac samo dan ranije Justinu Gaethjeu i Tonyju Fergusonu poželio sreću u borbi za privremeni pojas UFC-ove lake kategorije.

Dan kasnije odlučio ih je popljuvati i najaviti povratak u oktogon. 

"Justin, svi znamo da nema opasnosti od čovjeka koji grli noge. Slobodno pokušaj plesati oko onoga za koga znaš da je prava opasnost. Zaklat ću te! A tvoji zubi, od njih ću napraviti ogrlicu. Kritiziraš mene kao oca? Ti si mrtav čovjek", napisao je u Conor prvoj, od osam odvojenih objava na Twitteru, vrijeđajući Gaethjea koji je brutalno nokautirao Fergusona u petoj rundi na UFC-u 249.

Počastio je i poraženog Fergusona.

"Nikad više nemoj reći da predstavljaš sjajnu američku naciju. Niti jedan pravi Amerikanac ne bi imao visoko mišljenje o osuđenom džihadistu niti bi dozvolio da ga taj isti zastupa. Ne zaboravi! Ti si slijepa budala, a ja ću dovršiti posao."

Conor je pod etiketom "osuđenog džihadista" mislio na Alija Abdelaziza, menadžera pod čijom agencijom je i Khabib Nurmagomedov za kojeg smatra da bi jednostavno trebao biti preskočen te uprave sebe vidi kao Gaetjeovog idućeg protivnika.

"Fanovi su oni koji pokreću ovaj sport. Nakon što sam gledao priredbu moram priznati da sam bio protiv nastavka bez njih. No, bilo bi mi zadovoljstvo prezentirati im snagu i moć bez buke koju stvaraju. Idući smo Justin i ja. Svi znaju tko i što je Khabib, garantiram vam", napisao je.

Onda se malo detaljnije osvrnuo na Nurmagomedova, kojeg je prozvao za bijeg i skrivanje od borbe.

"Khabib je apsolutna sramota. Sakrio se poput štakora, kao i uvijek. Samo se potvrdilo ono što oduvijek govorim. On je sramota za prave borce", ponovno je bio žestok prema posljednjem čovjeku koji ga je savladao.

Malo je pokušao ublažiti svoje napade na izmasakriranog Fergusona.

"Tonyja volim. Ali, njegova priprema za ovu borbu bila je sramotna. Njegove metode i izjave su vrlo duhovite i zabavne, no nikako nije bio na onom potrebnom nivou. Nakon što se Tony oporavi, njegova iduća borba je protiv Dustina. Ako ne napravi promjene, Dustin će ga također pobijediti. A neće ih napraviti. Dustin će nakon toga ponovno biti poslan na pod. To je opis njegove karijere. Nekoliko pobjeda tu i tamo, a onda žestoki pad", napisao je Conor.

"Vidimo se u srpnju", bila je posljednja poruka bivšeg prvaka lake i perolake kategorije, koju je objavio nekoliko sati nakon spomenuta serije uvreda i najava.

Najčitaniji članci