Obavijesti

Sport

Komentari 1

Mektić i Pavić u finalu Dubaija

Mektić i Pavić u finalu Dubaija

Uzvrativši Peersu i Polašeku za prošlogodišnji poraz u četvrtfinalu Masters 1000 turnira u Indian Wellsu, Mektić i Pavić su se drugu godinu zaredom plasirali u finale turnira u Dubaiju

VIDEO

Olimpijski pobjednici Nikola Mektić i Mate Pavić na ATP 500 turniru u Dubaiju borit će se za svoj prvi naslov u 2022. nakon što su u petak u polufinalu u konkurenciji muških parova svladali Australca Johna Peersa i Slovaka Filipa Polašeka sa 6-4, 7-5.

Paviću i Mektiću je to 13. zajedničko finale, a prvo nakon prošlogodišnjeg poraza u meču za naslov na Masters 1000 turniru u Torontu.

Pokretanje videa...

Mektić i Pavić nakon ulaska u finale 02:00

Po jedan 'break' u svakom setu bio je dovoljan hrvatskom paru za pobjedu u dvoboju koji je trajao 80 minuta. U prvom setu su Mektić i Pavić suparnicima oduzeli servis u petom gemu i sigurno držali prednost sve do servisa za set. Tada su Peers i Polašek uspjeli osvojiti prva dva poena nakon prvog servisa hrvatskog para i došli do tri prilike za 'break' (15-40). No, s tri uzastopna poena Pavić i Mektić su osvojili prvi set.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Mektić: Navijam za Dinamo, ali volio bih da Hajduk bude prvak
Mektić: Navijam za Dinamo, ali volio bih da Hajduk bude prvak

U drugom setu je australsko-slovački par prvi zaprijetio i ponovno u desetom gemu, kad je Mate Pavić servirao za produžetak seta. Peers i Polašek su došli do 30-40, odnosno dvije set-lopte. No, na prvu je Pavić nakon odličnog servisa završio poen volejem, a na drugu je zabio as.

Davis Cup Quarter-Final - Italy v Croatia

Već u sljedećem gemu Mektić i Pavić su, uz malo sreće, slomili servis Peersa bez izgubljenog poena, da bi do pobjede stigli iskoristivši drugu meč-loptu na Mektićevom servisu.

Uzvrativši Peersu i Polašeku za prošlogodišnji poraz u četvrtfinalu Masters 1000 turnira u Indian Wellsu, Mektić i Pavić su se drugu godinu zaredom plasirali u finale turnira u Dubaiju, gdje su prošle godine izgubili meč za naslov od Kolumbijaca Juana Sebastiana Cabala i Roberta Faraha (6-7, 6-7).

Ove će godine pokušati otići korak dalje, a u finalu će im suparnici biti bolji iz drugog polufinalnog dvoboja između njemačko-novozelandskog para Tim Puetz - Michael Venus i američko-francuske kombinacije Austin Krajicek - Edouard Roger-Vasselin.

Rani kraj za najbolji par svijeta, Mektić i Pavić su ispali u 1. kolu
Rani kraj za najbolji par svijeta, Mektić i Pavić su ispali u 1. kolu
Kyrgios: Htio sam se potući s trenerom Pavića i Mektića! Lik mi se unio u lice, prijetio i urlao
Kyrgios: Htio sam se potući s trenerom Pavića i Mektića! Lik mi se unio u lice, prijetio i urlao
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...