Obavijesti

Sport

Komentari 20

Messi oduševio: Lewa, ti si ovu nagradu zaslužio. A ja sam mislio da je više neću osvojiti...

Messi oduševio: Lewa, ti si ovu nagradu zaslužio. A ja sam mislio da je više neću osvojiti...

Čast mi je bila natjecati se s Lewandowskim. Svi znaju i svi se slažemo da je nagradu trebao dobiti prošle godine. Mislim da je imao sjajnu godinu te iz godine u godinu napreduje, nahvalio je Messi Poljaka

VIDEO

U izboru France Footballa, nagrada za najveće individualno priznanje u svijetu nogometa po sedmi je put pripala argentinskom čarobnjaku Lionelu Messiju koji je prošle sezone s reprezentacijom Argentine osvojio Copa Americu te bio najbolji strijelac La Lige sa zabijenih 30 golova. 

POGLEDAJTE VIDEO:Messi maše fanovima u Parizu

Pokretanje videa...

Messi maše fanovima u Parizu nakon transfera u PSG VIDEO

- Nevjerojatno je ponovno biti ovdje. Prije dvije godine sam mislio da je to posljednji put. Ključno je bilo osvojiti Copa America. Imao sam dugu karijeru i ne znam je li to najbolja godina u mom životu, ali je posebna zbog naslova s Argentinom nakon teških vremena i kritika -  rekao je Messi u pariškom Theatre du Chatelet. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Argentinac je na svečanoj ceremoniji održao govor u kojem je i odao priznanje drugoplasiranom napadaču Bayern Münchena. 

- Želio bih spomenuti Roberta Lewandowskog. Čast mi je bila natjecati se s tobom. Svi znaju i svi se slažemo da si nagradu trebao dobiti prošle godine. Mislim da si imao sjajnu godinu te iz godine u godinu napreduješ. Izvrstan si napadač - nahvalio je Messi Poljaka. 

The Ballon d

Bayernov Robert Lewandowski 2020. godine bio je favorit za nagradu francuskog časopisa prema kladionicama ispred Barcelonina Lionela Messija, Cityjeva Kevina De Bruynea, Juventusova Cristiana Ronalda i Liverpoolova igrača Sadija Manéa.

- Ove godine je nagrađen za najboljeg strijelca. Naravno da, zahvaljujući onome što pokazuje na terenu, može za to biti nagrađen i iduće godine. Pored toga, igra za veliki klub - kazao je Messi. 

Naime, zbog pandemije korona virusa i izvanrednih okolnosti koje su nastupile u ožujku i zbog kojih su gotovo sve lige stale na tri mjeseca, dodjela Zlatne lopte otkazana je 2020. godine prvi put u povijesti od početka 1956. godine.

Sedmerostruki osvajač Zlatne lopte u Parizu je za kraj rekao: 

- Ne znam koliko ću godina još igrati. Nadam se da će ih biti još dosta jer se odlično zabavljam - zaključio je. 

Nakon dodjele nagrade, poljski reprezentativac oglasio se na društvenim mrežama i čestitao Lionelu Messiju. 

"Prvo želim čestitati Lionelu Messiju na osvajanju Zlatne lopte. Želim se zahvaliti svakom novinaru koji je glasao za mene i smatrao da sam napravio nešto važno u 2021. godini. Osvojio sam nagradu za najboljeg napadača godine, ali nijedan igrač ne može osvojiti neku individualnu nagradu bez pomoći jake momčadi i vjernih navijača" napisao je Lewandowski i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9)

"Zahvaljujem se Bayernu koji mi je dao mogućnost da uspijem i ispunim svoje snove. Također, hvala suigračima iz Bayerna i reprezentacije Poljske, ali i navijačima koji me podržavaju svakog dana i to mi zaista mnogo znači. I ono najvažnije, veliko hvala mojoj obitelji, hvala majko, hvala Anna - vi ste ljubavi mog života i moji najbolji prijatelji. Hvala mojoj sestri Mileni i svim prijateljima i ljudima oko mene koji mi svakodnevno daju podršku. Vi ste temelj mojih uspjeha"

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener