Obavijesti

Sport

Komentari 0

Miamiju break u prvoj utakmici polufinala, Butler je utrpao 35

Miamiju break u prvoj utakmici polufinala, Butler je utrpao 35

Igram na nevjerojatnoj razini jer mi to dopuštaju i ne ograničavaju moju igru. Oni mi vjeruju s loptom i u obrani, i mislim da je to ono što svaki košarkaš želi, kazao je igrač Miamija nakon pobjede 123-116

VIDEO

Miami Heat je poveo 1-0 u finalu Istočne konferencije nakon što je sinoć u gostima sa 123-116 pobijedio Boston Celticse.

Jimmy Butler nosio je Miami Heat tijekom prva dva kola doigravanja, a prva utakmica finala Istočne konferencije nije bila drugačija.

Butler je skupio 35 poena, sedam asistencija, šest ukradenih lopti i pet skokova. Tako je podigao svoj  prosjek u doigravanju na 31,5 koš po utakmici s petim učinkom od najmanje 30 poena u 11 utakmica. 

Pokretanje videa...

NBA IGRAČ NA BRAČU VIDEO

- Igram na nevjerojatnoj razini jer mi to dopuštaju i ne ograničavaju moju igru - rekao je Butler.

- Oni mi vjeruju s loptom i u obrani, i mislim da je to ono što svaki košarkaš želi.

Bam Adebayo je ubacio 20 koševa uz osam skokova i pet asistencija, a Heat je uspio nadoknaditi zaostatak od 13 poena u drugoj četvrtini. Kyle Lowry, Caleb Martin, Max Strus i Gabe Vincent zabili su po 15 koševa svaki za Miami.

Kod Bostona najbolji je bio Jayson Tatum sa 30 ubačaja i sedam skokova, a Jaylen Brown je dodao 22 poena, devet skokova i pet asistencija. 

NBA: Playoffs-Miami Heat at Boston Celtics

U drugoj četvrtini rezultat je bio izjednačen na 47-47 prije nego što su Celticsi krenuli u seriju 15-2 i došli do vodstva od 13 koševa. Poluvrijeme je završilo rezultatom 66-57 za Celticse prije nego što je Miami u trećoj četvrtini bio bolji od Bostona 46-25 i došao do prednosti od 12 poena.

Heat je vodio 114-105 nakon Butlerova koša pet i pol minuta prije kraja, a onda su Celticsi postigli sljedećih pet poena. Martin je zaustavio rezultatsku sušu Miamija dugu tri minute i 23 sekunde zabivši tricu 2:10 prije kraja za 117-110. Butler je zatim ubacio tricu ​​za 10 razlike nešto više od minutu.

Druga utakmica finalne serije Istočne konferencije igra se u petak navečer u Bostonu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića